BellaGirl Csapat

Ónodi Krisztina – korrektor

Erdélyben élek, vidéken. Magyar nyelv és irodalom szakon végeztem a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Bölcsészettudományi és Művészeti Karán. Nagyon szeretek olvasni és írni, főként verseket, a líra közel áll hozzám. Szívesen bíbelődöm szövegek szerkesztésével, helyesírási hibák kijavításával.

Keresztény családban nőttem fel. Rendszeresen jártam vasárnaponként gyülekezetbe. Megtanultam, hogy miben hiszek. De valódi személyes kapcsolatom nem volt Istennel, míg egy alkalommal az istentiszteleten elhangzott üzenet a szívemig nem hatolt. Tudtam, hogy nekem szól. Nem akartam tovább így élni. Üresnek éreztem magam. Nagyon üresnek. És akkor, aznap, 2008 novemberében ráébredtem arra, hogy milyen nagy szükségem van Istenre. Megérintett a szeretete. Megérintett az, hogy az egyetlen Fiát adta értem. Elindultam egy úton, és ezt az elhatározásomat sohasem fogom megbánni. Pár évvel később azonban megtapasztaltam, hogy erről az útról könnyen le is lehet sodródni, főleg, ha jönnek a kamaszévek, és az Istent megillető helyet észrevétlenül is a baráti kör és a szerelem foglalja el. De végül minden kihullott a kezemből. A kapcsolataim mind megromlottak. És csak Isten maradt.

Akkor döbbentem rá, hogy Ő éppen elég, sőt több mint elég a számomra. Ezt a felismerést egy depressziós időszak előzte meg. De ott, azon a mélyponton is megtapasztaltam Isten szeretetét és vigasztalását. Soha senki nem szerethet úgy, ahogyan Isten teszi. Szeretném, ha ezt más nők és lányok is átélnék, és felismernék. Egyetlen barát vagy egyetlen fiú sem fogja tudni kielégíteni azt az éhséget benned, amit Isten helyezett beléd, hogy megtalálhasd Őt. Csak Ő képes rá.

Mindezek után a hitem személyessé vált. Már meggyőződésből hiszek Istenben. És a BellaGirl Magazin ezt a meggyőződéses hitet képviseli. Bárcsak én is olvashattam volna azokban a tinédzser éveimben ezt a személyesen nekünk szóló magazint, lányok! Ki ne hagyjátok! Ezek a cikkek a leghétköznapibb csajos dolgokban is irányt mutatnak, bibliai alapokon értelmezik és mutatják fel a nőiességet (az igazit!), tehát rengeteg értéket hordoznak egy olyan világban, ahol rengeteg befolyás ér egy fiatal lányt megpróbálva elferdíteni a szépségről, a nőiességről, és az Istenről alkotott képét. Itt értékekre találhatsz, olyanokra, amelyek nem múlnak el a divathóbortokkal, és nem évülnek el sohasem, mert örökkévaló értékek.

Bár én csak apró láncszeme vagyok a csapatnak, nagyon hálás vagyok Istennek azért, hogy a tagja lehetek, és örömmel tölt el, hogy egy ilyen nagyszerű és hiánypótló munkában vehetek részt.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!