sticky-logo

Rólunk

Kedves Olvasónk!

Először is szívből örülünk a virtuális találkozásunknak!

Bizonyára ott motoszkálnak benned a magazinnal kapcsolatos következő kérdések: Mi a magazinnak a célja? Kik írják és szerkesztik a cikkeket?

Maximálisan megértjük a kíváncsiságodat, és igyekszünk itt és most megadni a válaszokat. A Bella Girl több, mint egy magazin: a páratlan női szépség, a keresztény értékek, és a célok szószólója. A Bella Girl Magazin egy hiánypótló alternatíva a média világában.

Kezdetben az ausztrál bella rae magazin cikkeit, majd idővel magyar fiatal lányok és nők írásait jelentettük meg online és nyomtatott formában.

A Bella Girl CSAPATA olyan szenvedélyes és elkötelezett élő hitű keresztény nőkből áll, akiknek szívügyük a fiatal lányok és a nők sorsa. Sokfélék vagyunk személyiségünkben, korunkban, származásunkban, foglalkozásunkban, felekezeti hovatartozásunkban, de mégis egyek vagyunk az elhívásunkban. Mindannyian megjártunk mélységeket és magaslatokat egyaránt, és itt az online Bella Girl felületén mint szerető, gondoskodó nővéredként szeretnénk veled lenni a mindennapokban, s egy rendkívüli kalandos utazásra invitálunk. Garantáljuk, hogy cikkeink stílusát és hangvételét nem fedi be kioktató vallásos máz. A Bella Girl nem egy hittérítő magazin, hanem egy hiánypótló alternatíva a média világában. Szívesen beszélgetünk divatról, utazásról, kapcsolatokról, szerelemről, pénzügyekről és kultúráról. Nem szeretnénk a rázósabb témákat sem kihagyni, mint például iskolai nehézségek, szexualitás, étkezési rendellenesség, szorongás és kapcsolati problémák. Fontos a komoly témákról is beszélnünk, és tudnod kell, hogy nem vagy egyedül a gondjaiddal.

Mindenkinek vannak nehéz időszakai és mindannyiunknak szüksége van támogatásra, hogy bátrak lehessünk, és bölcs döntéseket hozzunk.

 

 

 

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://bellagirlmagazin.hu 300 1