Test+lélek

Hercegnő

gyémánt

Régebben „kaptam” Istentől egy „képet” az egyik testvéremről. Igen, én sokszor képekben látok vagy írok. Olyan ő, mint gyémánt az üvegdarabok közt. És tudod mit? Mindannyian ilyenek vagyunk!

Mindnyájan egy-egy csillogó, tiszta gyémánt vagyunk, amelyet az Úr saját kezével, izzadságával munkált és munkál széndarabokból. Sokszor nehéz ezt a folyamatot végigvárni, kibírni a megpróbáltatásokat. Mégis, megéri. Igen, óriási bátorság kell ahhoz, hogy engedd a formálást. Hogy beenged a szívedbe, a lelked legmélyébe az Urat. De ha egyszer megteszed ezt az apró lépést felé, Ő nem hagy egyedül soha téged! Erről biztosít téged alkalomról alkalomra.

„Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítlek, meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak. Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!” Ézsaiás könyve 41, 10 13

Milyen hatalmas dolog ez az ígéret, nem?

„Mikor vízen mész át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok el nem borítnak, ha tűzben jársz, nem égsz meg, és a láng meg nem perzsel téged. Mivel kedves vagy az én szemeimben, becses vagy és én szeretlek.” Ézsaiás 43,2 5

Még ezernyi hasonló ígéretet találhatsz a Bibliában. Az Úr nemcsak egyszer mondta el, hogy szeret, hanem rengetegszer. Ő már réges-rég tudta azt, hogy mi mennyire el leszünk nyomva a média, a divat, valamint a világ által, és már akkor biztosított minket, hogy szeret bennünket. Tudod, ha senki más nem szeretne, csak az Atya, nekem az is elég lenne.

Bár, én áldott vagyok, szerető családban növekedhetek. Napról napra annyi szeretetet kapok Tőle, hogy sokszor úgy érzem, túl fog csordulni, mint mikor az olajat egy tálba öntöd; csak folyik és folyik és már a pereménél is túl van.

Úgye, milyen fantasztikus, hogy az Úr így gondoskodik az övéiről még ma is?

Szeretném, hogy eszedbe véss valamit! Te egy hercegnő vagy!

Sőt, egy gyönyörű gyémánt, egy illatozó virág. Még sok máshoz hasonlíthatnám az Úr leányát, de azt a képet úgysem tudnám leírni, ahogy az Atya Téged lát! Lefogadom, hogy ha egyszer találkozol majd Vele, sírva fog átölelni a boldogságtól.

Éppen ezért kell vigyáznunk magunkra itt lenn, a földön. El kell hinned, mekkora értéked van. Nem hagyhatod, hogy becsapjon az ellenség, aki csak lopni és hazudni tud. Bepiszkolja a gyémánt csillogását, leszakítja az illatos virágot, földbe tiporja az ember lányát. Ha úgy érzed ebben a pillanatban, hogy van valami, ami nyomja a szíved, menj a mennyei Apukád elé és valld meg drága nővérem, még mielőtt betörne a gonosz. Mert a sátán minden egyes pillanatban azon töri magát, hogy elszakítson téged az Úrtól. Böki a csőrét a korona a fejeden. De ne engedj neki!

Végezetül szeretnélek meghívni téged egy képzeletbeli utazásra.

Egy pillanat alatt a zsongásból, a rohanásból, a fáradtságból, ami körülötted van, egy csendes tisztásra repülünk. Ezen a tisztáson még harmatosak a virágok, épp most kel fel a nap. Meleg ragyogásával beteríti a földet, közben pillangók repkednek körülötted. Talán még egy patak is csobog valahol. Itt, ebben a csendben és nyugalomban ott vár rád az Atya teljes valójában. Kitárt karokkal áll és csak terád vár. Vár téged minden örömöddel, csalódásoddal, bánatoddal, fájdalmaddal. S mikor meglát, mosoly fut át az arcán. Odaadta érted a Fiát, elküldte a meghívót és te elfogadtad. Karjaiba zár, nem enged el többet maga mellől.

Azt hiszem, ez nem csak a mennyben lehetséges. Minden egyes alkalommal, mikor hívom az Úr nevét és megyek hozzá, ezt a békességet érzem. Mert a csendet Ő hozza el.

Kívánom, hogy a földön is megtaláld a békéd és a nyugalmad az Úrban. Hogy elhidd, milyen értékes és drága vagy, így képviseld Atyád országát itt, lenn.

Jézus nevében, Ámen.
Fannygirl

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: