Test+lélek

Merd levenni az álarcodat!

írta: Fannygirl

Mikor lelkileg rosszul vagyok, mindig arra vágyom, hogy bebújhassak pár napra a sarokba egy nagy adag forró teával meg egy takaróval, és ne szóljon hozzám senki. Azt kívánom, bárcsak növeszthetnék egy meszes vázat, mint a csiga, és visszahúzódhassak oda, hogy megvédjen és eltakarjon.
A világban ahol élünk, az emberek általában elfelejtenek önmaguk lenni, elfelejtik hogy kell igazat mondani. Legtöbbünk inkább szeretne megfelelni másoknak,  semhogy felvállaljuk önmagunkat. 

Az ember lánya ilyen világban éli hétköznapjait. A hibázás nem menő, a különbözőség gáz, aki nem áll be a sorba, azt kinézik. 

Kérdezem én, hogy így kell ennek lennie? WWJD? – Mit tenne Jézus? 

Volt egy asszony nagyon-nagyon régen. Talán nem volt boldog a házassága. Talán nem volt megbékélve önmagával. Az is lehet, hogy a férje nem becsülte eléggé. Nem tudjuk biztosan, csak azt, hogy vétkezett. Ezt az egyet viszont nagyon jól tudjuk, „hála” azoknak a törvénytisztelő embereknek, akik őt Jézus elé vitték. 

A teljes cikk a nyomtatott Bella Girl Magazinunk  harmadik számában olvasható. IDE kattintva a nyomtatott magazin előfizethető és a korábbi lapszám megrendelhető.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: