Test+lélek

Légy te is bátor!

Sziasztok, Bella Lányok!

Ha láttad már valamelyik videó klippemet, nem gondolnád, hogy régebben szégyenlős voltam.
Bár szeretem az embereket, nem vagyok egy könnyen barátkozó típus. Ugyanis minden új találkozáskor  el kell nyomnom az elutasítástól való félelmemet és a néha erős vágyam aziránt, hogy a komfortzónámban maradjak , és elszigeteljem magam.

Tudom, hogy arra teremtettem, hogy kapcsolatban éljek másokkal, és hogy egy közösség tagjaként teljesedjek ki.

Szükségem van az emberi kapcsolatokra, és közösségben kell fejlődnöm. Így hát úgy hozok egészséges döntéseket, hogy nem az érzéseimre alapozok, hanem arra, hogy mi a jó nekem. Szóval az érzéseim ellenére helyes döntéseket hozok, amelyek nem érzelem által vezéreltek, de megfelelőek számomra.

Ehhez bátorság kell!

Íme a tippjeim ahhoz, hogy hogyan válj BÁTORRÁ –

  1. Szánj időt önmagad megismerésére! Ha nem tudod, ki vagy, akkor nem tudod, hogyan vigyázz magadra, hogyan állj ki magadért, és hogy hogyan találd meg a helyed a világban.
    Találd meg a szenvedélyeidet! Írd le őket, beszélj róluk, oszd meg őket a barátaiddal, fedezd fel, kutasd, kísérletezz! Önmagad megismerése időnként megpróbáltatás és elbukás, de adj a dolgoknak egy esélyt, és vagy megdobogtatják a szíved… vagy nem. Ha nem, hát az is rendben van – lépj tovább, és próbálj ki valami mást.
  2. Ismerd el a fájdalmaidat, és azt, amikor bizonytalan vagy. Vannak múltbéli terheid, melyeket nem tudsz tovább cipelni? Segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy megbirkózz velük? Van a viselkedésedben olyan, amit megváltoztatnál? Függőség? Megrögzött gondolkodásmód? Negatív önértékelés? Nagy rajongója vagyok a segítségkérésnek. Soha nem mondtam, hogy mindent kézben tartok – ez nem jó hozzáállás!

Segítség kellett ahhoz, hogy tisztázzam a gondolataimat, és megnyissam a szívemet. Szükségem volt valakire, aki más szemmel lát engem, és segít megszabadulni olyan dolgoktól az életemben, amikről azt hittem, nélkülözhetetlenek.

A segítségkérés az erő jele!

Írta: Vita Adam

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: