Test+lélek

Hello fiatal Én!

írta: BellaGirl

Liz Schultz egy levelet ír múltbéli énjének, akinek kék haja volt és kicsit több pattanása.

Már egy ideje elfelejtettelek! Meglepődnél, ha hallanád, hogy még mindig nyomott mintás pólókat viselek, és még mindig mindent komolyan veszek. Lehet hihetetlen, de a jövőből jövök hozzád! Annyi minden történt! Szinte megszédít a gondolat majd, hogy mennyire messzire jutottál. Annak ellenére, hogy mi minden próbált meg kizökkenteni. Szeretném, ha tudnál néhány dolgot.

  • Kérlek, törődj magaddal! Olyan sokat adsz. A családodnak, amikor megkérnek, hogy segíts a ház körül vagy dolgozz a farmon. Bár vonakodva végzed ezeket, mégis mindent beleadsz. A barátaidnak, akik csonka családban élnek, és alacsony az önértékelésük. Nagy a szíved és tele van szeretettel. Ezt ne veszítsd el, de ne felejts el magadra is egy kis időt szakítani! Teljesen rendben van, ha időről időre nemet mondasz. Adj magadnak időt, a létezésre, ahelyett, hogy olyan sok mindent csinálsz, és olyan sokat elviselsz, és olyan sokat vagy szomorú.
  • Egészen egyszerűen fel kell ismerned, hogy mi az, amit szeretsz. Ha nem szereted a fahéjat, mert csavarja az orrodat és rosszul vagy tőle, rendben van, ismerd el. Ne hagyd, hogy az emberek azért piszkáljanak, mert szeretsz vagy éppen mert nem szeretsz bizonyos dolgokat! (Akkoriban azt mondtad, szereted a heavy metalt, pedig ez hazugság. Mindketten tudjuk. Jobban tiszteltek volna, ha beismered, hogy nem szereted.)
  • Nem rossz dolog nemet mondani, és arra bátorítalak, hogy állj ki magadért, de…. csak azért ne mondj nemet, hogy biztonságban tudd magad! (Ne légy nyuszi!)
  • Ha egy kicsit mersz bátor lenni és beleugrasz a lehetőségek mély tengerébe, biztos, hogy majd egy kicsit neccesnek fogod érezni, de hidd el, vad és nagyszerű dolgok történhetnek!
  • Próbálj ki új dolgokat! Sokszor elő fog fordulni, hogy a barátaid szólnak, hogy ruccanj ki velük és te idegesnek érzed magad, mert ez számodra új dolog. Teljesen rendben van, ha ideges vagy emiatt, de ne hagyd, hogy a félelmeid eluralkodjanak rajtad. Sajnálattal közlöm, hogy ezzel bizony máskor is szembe kell majd nézned, egészen addig, míg egyszer egy kedves barát elhív téged egy kalandra és azt mondod: „nem köszönöm”, és erre ő: „tudtam, hogy ezt fogod mondani”. Akkor szomorú leszel és fel fogod ismerni, hogy a félelmeid megakadályoztak abban, hogy valami klassz dologban legyen részed. A barátod meg fog bocsátani, és te bátrabb leszel. Olyan bátor leszel (és ez egy spoiler veszély), hogy Új-Zélandon fogsz élni 9 hónapig! Hidd el! Hát nem nagyszerű? Lehetőséged lesz arra, hogy a Közel-Keleten élj. Nagyszerű emberekkel fogsz találkozni, akik a barátaid lesznek.
  • Néha az élet őrült és váratlan dolgokat produkál, de találd ki, ki akarsz lenni és dolgozz érte! Egy okos, melegszívű, szeretetteljes, hippi idétlen csaj!
    Légy bátor, fiatal énem! A jövő színes, de ne siess felnőni!

Szeretettel: A jövőbeni éned

 

Szerző: bella rae, Liz Schultz

Fordító: Katona Brigi

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: