Ajánló Test+lélek

Fuss a zsiráfodért!

Kitört a nyári szünet, vége a kötelező tesióráknak, és ilyenkor hajlamosak vagyunk elengedni magunkat, és kicsit sem gondolunk a mindennapi mozgásra, pedig az fitten tart, energiát ad, nem mellesleg pedig ellensúlyozza a sok gyümölcs, fagyi, lángos fogyasztását.

A notórius punnyadóknak segít egy hiper cuki magyar fejlesztésű app, a TEP.

TEP =  tamagochi + runkeeper

Az appban, amely minden platfomon (Android, Ios, Windows) elérhető, egy kedves kis háziállatot, egy bébizsiráfot kell gondoznunk és életben tartanunk. Lehet simogatni is, ilyenkor kis szívecskékkel jelzi, hogy ezt nagyon értékeli. Persze kellemetlen tennivalók is vannak: Időnként a piszkát is el kell takarítani…

A felső panelen nyomon követhetjük, milyen állapotban van a kicsike. Javíthatunk a helyzeten, ha enni adunk neki, ilyenkor meglévő érméinkért válogatott nyalánkságokkal kényeztethetjük. Érmét pedig mozgással tudunk gyűjteni. Három mozgásforma között választhatunk – biciklizés, futás, séta – amit trackel a program, és az erőfeszítéseinknek megfelelően érmékkel jutalmaz. Nekem pl. 1,5 km gyaloglásért 65 érmét sikerült begyűjtenem.

fuss a zsiráfodért

De ha lusták vagyunk, és nem sportolunk eleget, szegény kis zsiráfunk megbetegszik és elsorvad. Ezt pedig ki venné a szívére?!!!

Szóval, hajrá, lányok, mozgásra fel!
Fussatok a zsiráfotokért!

Írta: Kardos-Pályi Ildikó

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: