Test+lélek

Egy oltár előtt elhagyott menyasszony vallomása 1.rész

– Átjössz hozzám tévézni ? – Persze, jól hangzik. Egy egyszerű kérdés és válasz, ami nyilvánvalóan lefekteti az alapokat a kapcsolataimhoz a következő 20 évben.
Tizenegy éves naiv kislányként besétáltam az új barátaim otthonába.  Leültem a kanapéra egy kis délutáni tévézésre, hogy aztán rájöjjek, hogy a választott műsor valójában… pornó. Ez lett volna nálam a bevezetés a szexbe…

Olyan dolgokat ébresztett fel bennem, amiket nem kellett volna, legalábbis felnőtt koromig. Figyelmeztetlek, a pornográfiával való találkozás  mindig hagy nyomot maga után!
Soha nem tűnik el nyomtalanul! Mindenképpen ártalmas! Mélyen belevésődik a lelkedbe!

2001-et írunk. 16 éves vagyok, és egy áruházban dolgozom.  Az egyik nap  egy magas, barna, jóképű férfi lép be a boltba…. áruházi egyenruhában. Találkozik a tekintetünk, odajön, és bemutatkozik. S én nem hiszem el, hogy ez a klassz férfi hozzám beszél! Ugyanis az életembe addigra már jól befészkelte magát a bizonytalanság.  Iskolás koromban mindvégig küszködtem a súlyommal, és bár sokat fogytam, a saját szememben  még mindig én voltam az a  kövér lány, akit állandóan piszkáltak. Na, vissza a sráchoz. Pár nappal később felhívott! Nem jelölt barátnak a Facebook-on, hanem tényleg felhívott! Végignézte az összes olyan vezetéknevet, mint az enyém, hogy megtaláljon. Minden jel szerint odavolt értem!

Néhány randi után megkért rá, hogy legyek a barátnője. Borzasztó boldog voltam! Szinte exsztatikus állapotba kerültem. Ő volt az első barátom.  Nagyon édes és romantikus volt, és engem akart. Pár héttel később, ahogy a kanapén feküdtünk, azt suttogta a fülembe: “Mutasd meg a melledet! Majdnem megfulladtam a víztől, amit éppen ittam. Bár haboztam, mégis engedelmeskedtem. Vajon azért, mert én is azt akartam, hogy lássa a mellemet? Hát biztosan nem! Azért adtam be a derekam, mert tapasztalatból tudtam, hogy a fiúk azokat a lányokat kedvelik, akik megtesznek efféléket. A fiúk többsége elvárja, hogy megtegyél ilyeneket, különben nem szeretnek többé.

S én igenis azt akartam, hogy szeressenek! A valóságban viszont az történt, hogy ez volt az utolsó randink, a barátom ugyanis három nap múlva szakított velem!

Hamarosan folytatjuk.

Szerző: Sabrina Peters

Férjével ifjúsági lelkészként szolgál egy ausztráliai gyülekezetben.
Jelenleg pszichológia szakon tanul, hogy egy napon szexuálterapeuta lehessen.
Egy szemtelenke kislány, Liberty és
egy édes kisember, Lincoln Lion édesanyukája.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: