Test+lélek

Daddy Yankee gondolatai Chester Bennington halála kapcsán

Daddy Yankee és Chester Bennington

Fájó szívvel értesült a világ arról, hogy egy újabb tehetséges világsztár menekült a halálba. Chester Bennington, a Linkin Park énekese felakasztotta magát Los Angeles-i otthonában. Számos híresség fejezi ki azóta is együttérzését a családdal a közösségi médiában. Számomra a legnagyobb igazságot tartalmazó együttérzést Daddy Yankee, latin énekes az Instagramon megosztott gondolatai jelentették.

„Ez egy kegyetlen ipar, amely néha elpusztítja a szívünket és az elménket, ehhez jönnek hozzá az élet nehézségei. Mindez olyan érzéscunamit indíthat be, ami a legmélyebb mélységekbe visz le minket, és azt gondoljuk, nincs megváltás. De hadd mondjam el nektek, hogy van megváltás és feloldás.

Nem vagyok pásztor, prédikátor vagy evangelista stb., csupán egy együttérző ember vagyok, és szeretném elmondani a depresszióban szenvedőknek, hogy krízis esetén igenis van remény Jézus Krisztusban. Részvétem a nagy tehetség családjának és a rajongóinak.”

Saját gondolatain túl még az alábbi bibliai igehelyeket idézte az Instagramon:

” Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” Máté 11:28.

“Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak.”
Máté 5,4

“ Nem a nélkülözés mondatja ezt velem, mert én megtanultam, hogy körülményeim között elégedett legyek.” Filippi 4: 13.

Gondoltad volna, hogy a nyár megaslágerének társénekese, Daddy Yankee ilyen bátran az egész világ előtt felvállalja hitét, és bizonyságot tesz Jézus Krisztusról?

Ha téged – vagy az ismerőseid körében valakit – gondok nyomasztanak, nem találsz választ a kérdéseidre, magányosnak érzed magad, és nincs kihez szólnod, ne maradj egyedül a gondjaiddal, kétségeiddel!
Keresd az interneten a református skype-os lelkigondozó szolgálatot!
Ha nincs kit felhívnod, mert már mindenki alszik, a skype-os lelkigondozói szolgálathoz akkor is bizalommal fordulhatsz!
Éjszaka is várja hívásod a világhálón a református skype-os lelkigondozói szolgálat.
skype-lelkigondozas1.hu
fotó: Instagram

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: