Test+lélek

Ciki-e vagy sem az olvasás?

olvasás

Rengeteg lány szenved amiatt, hogy elítélik a “könyvfóbiája” miatt. Félnek attól, hogy kirekesztik őket ezért. De nem kellene ettől rettegni. Rengetegen vannak így. Sok közösségi oldal pl. a Facebook, de más oldalak is, jöttek létre azzal a céllal, hogy ezek a „kirekesztettek” megismerjék egymást, és barátságok szövődhessenek közöttük.

Sose félj kimutatni, hogy ki vagy, és ne játssz szerepeket. Hogyha ezt betartod, csakis olyan barátaid lesznek, akik melletted állnak jóban-rosszban.

Ne izgasson az, hogy ki mit mondd rólad, a lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz.

Sok lány nem akarja a világ tudtára adni, hogy ő igenis egy könyvmoly – személyesen is ismerek ilyen személyt. El kell mondanunk a véleményünket róla, bátorítanunk kell, hogy vegye le az álarcát, és hagyja ott a „barátait”. Segítsünk neki, ha megbélyegzik, ha csúfolják.

„Az olvasás, menekülést biztosít a való világból. Egy kicsit mindenkinek szüksége van erre, hogy megőrizze a józan eszét.”
Kim Holden

Írta: SzR 

2 hozzászólás

  • A lényegre tudat alatt tapintottál rá kedves SzR! Az olvasas korant sem jelent kirekesztettseget. Sokkal inkább azt, hogy rossz társaságban, környezetben élsz, ha ezt nem nézik jó szemmel. Ne fordítsd meg a logikai menetet!

  • Szerintem az, hogy valakit kirekesztenek amiatt, hogy olvas, ugyan olyan, mint amikor azért néznek le valakit, mert tanul.
    Akik ezt teszik, csak azt bizonyítják, hogy milyen alulműveltek.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: