Test+lélek

Bella girl anya- lánya páros 2. rész

Az interjú folytatása:

Mit tartasz Sally-ben nagyon fontosnak, mint anya?

L: A bölcsességét. 

Mi a legnagyobb dolog, amivel Sally meglepetést okozott neked kisgyermekként?

L: A legnagyobb meglepetés az volt, amikor megtudtam, hogy várandós vagyok Sally-vel. Pénteken épphogy elkezdtem az álom-munkámat, hétfőn pedig kiderült, hogy gyermekem lesz. Korábban azt gondoltam, legalább 10 éves házasok leszünk, mire lesz gyerekünk. 10 hónapig voltam terhes vele, és már nagyon szenvedtem, míg egy bölcs nő azt nem mondta nekem: “Ő egy ajándék.” Sally egy ajándék nekem. Az egyik legértékesebb ajándék.

Mi a legfontosabb jellemvonás, amit női családtagjaitól örököltél? 

L: Úgy hiszem, hogy a legnagyobb örökségem tőlük az erőteljes személyiség.

Mi az, amit Sally tanított neked az életben?

L: Hogy milyen jó az, amikor olyan nővé válok, amilyen gyerekként akartam lenni. Úgy hiszem az vagyok, amilyennek gyerekként álmodtam magam. Persze ez nem csak az én érdemem.

Valamint, hogy a helyzetünk akkor a legideálisabb, ha van egy tiszta fókuszunk, célunk, és ezért nagy távolságokat teszünk meg.

Mi az, amit először megtapasztaltál az anyasággal kapcsolatban, és úgy gondolod, hogy nagyon fontos neked?

L:Az anyaság a kitartásról szól. Mint nők, meg kell tanulnunk kitartani azok a dolgok mellett, amik igazán számítanak.

Mi az üzeneted az olyan anyák számára, akiknek jelenleg tini lányaik vannak?

L: Legyenek biztosak abban, kik is ők. Valamint, hogy szeressék a lányuk legrosszabb oldalát is, s hogy néha kell egy kis vidámság. Sally nagyon jó barátom, ugyanakkor én vagyok az édesanyja. Mindig megbeszélem vele, hogy azok az emberek, akik figyelnek rá, a legjobbat akarják neki. Végezetül pedig azt, hogy a kudarc nem végleges, mert fel lehet belőle állni. 

Sally 

Mit gondolsz arról, ahogy édesanyád megálmodta és létrehozta a Bella magazint?

Sally: Édesanyámnak mindig is egyfajta elhívása volt a nők megerősítése. Mindegy mit csinál, mindig támogatja a gyülekezetet, amiben csak tudja. Nem vagyok meglepve, hogy egy olyan magazin létrehozására használta Istentől kapott ajándékait, mely pozitív szellemiségével felemeli a fiatal nőket.

Mi a bella Magazin üzenete?

S: A bella Magazin üzenete az érték, szépség és cél. Minden nő értékes és fontos. Sok fiatal nő lenézi magát, csak mert azt hiszi, hogy nem szép és ez egyszerűen nem igaz. Mindenkinek egyedi célja van ezen a földön és bátorításra van szükségük ahhoz, hogy véghez is vigyék.

Gondolod, hogy olyan vagy, mint édesanyád?

S: Úgy hiszem, hogy a személyiségünk hasonló. Édesanyám felelősségteljes és jó szervező, én is ilyen vagyok. Tudok komoly is lenni, de szeretek viccelődni, és ezt édesanyámtól tanultam.

Hogyan jellemezne téged édesanyád?

S: Édesanyám is úgy látja, hogy felelősségteljes vagyok és van bennem szervezőkészség, olyan ember vagyok, akinek van vicces oldala, ugyanakkor komoly is tud lenni, ha kell. Úgy gondolom, nagyon nyitott tudok lenni, de otthon inkább introvertált vagyok. Anyukám tudja, hogy sokszor igazán kemény vagyok, ugyanakkor sebezhető. Biztos vagyok benne, hogy így lát anya.

És tényleg ilyen vagy?

S: Igen, nagyon közel állunk egymáshoz, és teljes mértékben megért engem.

Mi a legjobb dolog édesanyád munkájában?

S: A legjobb dolog, hogy sok mindent elért a gyülekezetben a munkája által. Nem sok ember áll fel és használja az Istentől kapott ajándékait és hoz létre változást a gyülekezetében, ő azonban igen, és ez motivál engem. 

Jó a kapcsolatotok?

S: Igen, nagyon közel állunk egymáshoz. Két fiú tesóm van, így én vagyok az egyetlen lány a családban. Állandóan beszélünk és időt töltünk egymással. Az anyukám volt a legidősebb gyerek a családjában, így megértjük egymást. Szeretünk együtt lógni, és olyan dolgokat csinálni, amiket a másik két tesómmal nem tudna.

Mi a legfontosabb dolog, amit tőle tanultál?

S: Néha azt mondják, hogy nem vagyok elég jó, és változnom kellene, hogy „beilleszkedjek a társadalomba”. Anya mindig is arra bátorított, hogy találjam meg a pozitív embereket, mert ők felvidítanak. Ne változz meg, ha bekerülsz egy társaságba.

Mit szeretsz leginkább a külső megjelenésedben, ami meghatároz téged?

S: Ami a megjelenésemet meghatározza, az a hajam. Természetes göndör. Néha szeretem a göndörségét, máskor egyenes hajat szeretnék. A hajam a személyiségem része.

Van valami, amit ugyanúgy szeretnél megtenni, mikor felnősz, mint édesanyád?

S: Igen, szeretnék hatással lenni a gyülekezetemre. Bátorítani akarom azokat az embereket, akiknek támogatásra és segítségre van szükségük. Szeretnék gyerekekkel dolgozni és szeretnék hatással lenni a következő generációra. Édesanyám nagy hatással van rám és az ő nyomdokaiba szeretnék lépni.

Mit üzennél a tinilányoknak?

S: Ne engedd a társadalomnak, hogy megmondja ki vagy. Minden fiatal nő egyedi és gyönyörű. Sajnos, a világ meg akarja mondani, hogy nézz ki és hogyan viselkedj. Ez egy rossz üzenet. Hadd idézzem a kedvencemet: Nem arra születtél, hogy idomulj, hanem hogy kitűnj. Légy önmagad!

Fordító: Katona Brigitta

Ez a cikk a nyomtatott Bella Girl Magazinunk negyedik számában is megtalálható. IDE kattintva a nyomtatott magazin előfizethető és a korábbi lapszám megrendelhető

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: