Test+lélek

A keresztényeknek semmit sem szabad?

írta: Csenge

Nem olyan régen döbbentem rá, hogy sokáig a lelkem mélyén úgy éreztem, a keresztény élet tiszta vezeklés valami olyasmiért, amiről ráadásul nem is igazán tehetek. Itt, a Bella Girl Magazinban is gyakran írunk arról, hogy keresztény lánynak mit nem kellene tennie. Talán felmerült már benned is a kérdés: miért van az, hogy semmit sem szabad, ami jó? Miért kéri tőlünk Isten, hogy minden izgalmastól tartsuk magunkat távol? Vagy lehet, hogy ezt nem is Isten kéri, csak az Egyház találta ki?

Az első és legfontosabb, hogy megértsük: Isten semmi jóból nem akar minket kizárni, sőt! Gondolj bele: Isten az személyesen, aki az örömöt, élvezetet, vidámságot, ételt-italt, színeket, illatokat, ízérzékelést, szexualitást, zenét, táncot, barátságot, szerelmet kitalálta, és az embert úgy alkotta meg, hogy mindezek élvezetére képes legyen. Vajon azért tette volna, hogy aztán megtiltson mindent? Én nem ilyennek ismerem Istent.

A teljes cikk a nyomtatott Bella Girl Magazinunk  harmadik számában olvasható. IDE kattintva a nyomtatott magazin előfizethető és a korábbi lapszám megrendelhető.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: