Bella Lányok Misszió & Közösség Test+lélek

29 éves vagyok, és még nem csókolóztam

Amikor elköteleztem magamat az egész „az első csókomat az esküvőmre tartogatom” gondolat mellett, soha nem gondoltam volna, hogy több, mint 29 évet kell várnom. Azt gondoltam, hogy megházasodom 21 vagy 22,  na jó, legkésőbb 23 évesen.

Hidd el, soha nem gondoltam volna, hogy 29 éves koromra még soha nem csókolnak meg.

Ez egyszerűen nem volt a tervem része. Tizenévesként teljesen máshogy terveztem, mint ahogy végül alakult.

Habár 29 éves vagyok és még mindig szűz, hálás vagyok Istennek, amiért adott erőt ahhoz, hogy kitartsak az elhatározásom mellett. Egy olyan világban, amelyben a szex csupán játékszer, megtartani egy olyan egyszerű dolgot, mint az első csók, őrültségnek tűnhet sokak szemében.

Vettem. Tudom, hogy kicsit furán hangzik.

Az ok, amiért a csóknélküliségemről beszélek nektek, nem az, hogy szenteskedjek. Nem szeretnék dicsekedni, sem lenézni benneteket, ha már csókolóztatok vagy szeretkeztetek. Csak szeretném, hogy tudjátok, hogy bár a kultúra a tisztaságot viccként kezeli és a szexet játékszerként, vannak még keresztény nők, akik számára érték a tisztaság.

Harcolok a tisztaságomért és szeretnélek bátorítani benneteket, hogy ti is maradjatok erősek ebben a harcban!

Erősnek maradni nem jelenti azt, hogy az első csókodat az esküvőd napjára kell tartogatnod.

Nem ez az, amiről beszélek. Sokkal inkább arról, hogy Isten számára fontos a női léted, és Neki célja és terve van életed ezen területével is. Ő gondolta el a szexet. Ő alkotta meg a férfit és a nőt, és jó terve van és helyet készít a szexuális vágyak kifejezésének is.

Ne add fel a tisztaságodat csak azért, mert nehéz. Ne add fel csak azért, mert mindenki más él a szexszel. Ne add fel azért, mert a Cosmopolitainben a legforróbb tippeket és ötleteket osztják meg az olvasókkal a szexről. Ne add fel azért, mert úgy érzed, te vagy az egyedüli, aki vársz.

Nem vagy egyedül ebben a harcban.

Itt vagyok veled. Sőt, Isten veled van ebben a harcban, Ő a te erősséged, a kősziklád. Ő az, aki elvezet az igazsághoz miközben mindennap a hazugsággal kell megharcolnod.

A következő alkalommal, amikor nagyon rosszul érzed magad és elbátortalanodsz abban, hogy a szex helye valóban a házasságban van-e, vagy egyszerűen csak a tisztaságért folytatott harcban, jusson eszedbe, hogy veled vagyok. Jusson eszedbe az a 29 éves lány, aki még soha nem csókolt meg egy fiút.

Megőrzőm azt a csókot, és arra hívlak, hogy te is tegyél így!

Csatlakozol hozzám ehhez a tisztaságért folytatott küzdelemhez?

Kész vagy küzdeni Isten tervéért a szerelem, a házasság és a szex kérdésében is?

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: