Támogatói jegy

1.000 Ft

A támogatói jegy vásárlásával az Igaz Női Értékekért Alapítvány működéséhez járulsz hozzá, melyet hálás szívvel megköszönünk!

Kategória:

Leírás

A Bella Girl csapata 2016 óta nap mint nap azon dolgozik, hogy írásainkat olvasva lányaink felismerjék a valódi értéket, a külső-belső szépségüket és megtalálják életük célját.

Non-profit szervezetként közel 40 fős önkéntes munkatárssal, főállás, tanulás, család mellett a rendelkezésünkre álló szabadidőnkben minden követ megmozgatunk azért, hogy hiteles és magas színvonalú cikkeket jelentessünk meg mind az online mind a nyomtatott magazinunkban.

Az alapítványunk működését egyelőre kizárólag egyéni támogatásokból finanszírozzuk, mely sajnos éppen hogy elegendő az alapítvány működéséhez szükséges fix költségek, az évi két nyomtatott magazin nyomdai és grafikai költségeinek, valamint az online magazin működésének finanszírozására.

Legfőbb vágyunk, hogy a jövőben legalább egy részmunkaidős alkalmazottat meg tudjunk fizetni, akinek a munkája nagyban hozzájárulhat a magazin még professzionálisabb működéséhez. Továbbá szeretnénk minél több oktatási intézménybe, gyülekezetbe és városi rendezvényekre is eljutni a kimondottan tinilányoknak szóló 90 perces interaktív Bella Girl előadásainkkal, melynek a megvalósítása szintén anyagi költségekkel jár.
A munkánkat elsősorban a segítő szándék és az Isten iránti szeretetünk és hálánk vezérli, azonban ahhoz, hogy a meglévő magas színvonalon és még nagyobb intenzitással működhessünk, szükségünk van újabb és rendszeres támogatásokra.

Köszönjük, ha legalább 1000 Ft-tal vagy annál nagyobb összeggel segíted a Bella Girl csapatot, és azt, hogy továbbra is közvetíthetjük a médiában a fiatal lányoknak az igaz női értékeket.

KÜLDETÉSÜNK: Mintha a legjobb barátnőd volnánk, írásainkon keresztül egy olyan iránytűt szeretnénk adni a kezedbe, ami segít eligazodni a világban, s elvezet a szeretet igazi forrásához.

Szerkesztőségi Csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy elindulhass azon a felfedező úton, amin felismered a valódi értékeket, a külső-belső szépségedet és életed célját.

A Bella Girl Magyarország egyetlen olyan magazinja, ami kifejezetten tinilányoknak és fiatal nőknek szól, egy hiánypótló alternatíva a média világában.

JÖVŐKÉPÜNK

 

Egy gyönyörű bella generációról álmodunk.
Lányok generációjáról, akik tisztában vannak azzal, hogy értékesek, gyönyörűek, és céltudatos életet élnek.
Egy generációról, melyben a fiatalságot a tisztaság, a hűség, a felelősségteljes gondolkodás és életszemlélet, valamint a kreativitás jellemez.
Olyan lányokról, akik felismerik erősségeiket és tálentumaikat, s azokat kiaknázva önmaguk és embertársaik javára a lehetőségeiknek függvényében kamatoztatják.