Kapcsolatok

Vörös fejű cikis történet

fiatalok Twistert játszanak a kertben

Vivien (nem ez az igazi neve) 15 éves volt, és középiskolát kellett váltania év közben. Voltak problémái az új iskolába való beilleszkedéssel és a barátkozással, úgyhogy meglepődött, amikor a menő lányok elhívták őt egy buliba.

Volt ott néhány srác is. Egyikőjük, Peti, nagyon cuki volt. Az iskolában már megismerte egy kicsit, és nagyon tetszett neki. Azt nem tudta volna megmondani, hogy ő is tetszik-e Petinek, vagy csak kedves akart lenni az új lányhoz. Talán aznap éjjel kiderítheti. Twistert játszottak, ami a legtökéletesebb ahhoz, hogy személyes közelségbe kerüljön Petivel! A dolgok még jobban alakultak, amikor a többi lány lépésről lépésre esett ki a játékból, amíg már csak Vivi és Péter maradtak a játékszőnyegen. Vivien egyik keze a zöld körön, másik a piroson, egyik lába egy sárga körön, a másik lába pedig szabadon kalimpált a levegőben. Peti némelyest összehúzódva mögötte. Vivien  hátsó fele eléggé az arcába ért. Kínos? Nem igazán. Vivien tudta, hogy szép hátsója van, de az ember egyébként sem játszik Twistert, ha túl sokat törődik azzal, hogy elegáns maradjon. Aztán megtörtént az elképzelhetetlen…

Pppppppppffffffffffffffft!!

Pontosan Peti  arcába.

A lányok dőltek a nevetéstől. Peti nagyokat pislogott, aztán megrázta magát, de udvariasan nem mondott semmit. Vivi legszívesebben összezsugorodott és meghalt volna. Nem tudom, hogy  Vivi Scrubs-rajongó-e. Ha az, akkor emlékezhetett arra az epizódra, amiben Dr. Elliot Reid (a szép szőke) egy meglepően hangzó tanáccsal próbált meg ügyesen elrejteni egy kínos szituációt: „Mulatságos. Valld be! Ha nem veszel részt a mókában, akkor ólálkodni fog körülötted, és végül felfal Téged.”

Vivit nem falta fel. A móka részesévé vált, és valami olyasmit mondott, hogy: „Bocs, Peti, ez biztos a húsos, hagymás, fokhagymás és sült babos burrito volt, amit ebédeltem”, és tovább játszotta a Twistert. Amikor a többi lány nevetett, becsatlakozott. Amikor felhozták a beszélgetésben, ő volt az első, aki azt mondta: „Ja, kínos, mi?”, és tovább csevegett. Nem engedte, hogy  a történteket ellene használhassák, úgyhogy hamarosan abba is hagyták a próbálgatást.

Kb. egy évvel később Vivien  falrengetően mesélte el „A Nagy Twister Sztorit” egy csoport sokkal idősebb nő és ráadásul egy férfi előtt! Egyikőjük sem akadt ki. Tulajdonképpen inkább az ellenkezője történt. Jót szórakoztak rajta, és tisztelettel adóztak a merészsége előtt. Nagy lelkierő kell ahhoz, hogy megosszunk valami idétlen és személyes dolgot egy rakás idegennel.  De  Vivien felülkerekedett a zavarán, visszájára fordította a helyzetet, és büszkeségének meghatározó pontjává vált – hiszen senki nem tud túltenni a vörös fej durranós történetén!

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: