Kapcsolatok

SZERELEM

írta: BellaGirl

Mikor először látod meg, úgy érzed, mekkora CSODA, hogy az élet pont hozzád sodorta őt. Tűnődsz, miért most? De aztán úgy döntesz, nem számít, most csak a MOST számít. Ahogy először a szemeibe nézel, már tudod, érzed, hogy a találkozásotok nem volt véletlen. Isten jó előre eltervezte ezt. Hogy megajándékozzon, megáldjon, és hogy végül a szerelem győzzön. Hogy a lelkek találkozzanak, a kezek összefonódjanak és a szívek EGGYÉ váljanak. Hogy ráébredj, igen, Ő nem tart tőled semmi örömöt vissza, Ő nem olyan.

Beleszeretsz, és ösztönösen változol át. Elhagyod minden megmaradt önzőséged, mert csak arra tudsz gondolni, hogy neki jó legyen. Érte és neki megteszel bármit. Megnyílsz neki, tálcán nyújtod át a múltad, jelened és jövőd, mert mindegy, mennyi ideje ismered, akár az életed is rábíznád.

FÉLTED. Ha valaki árt neki, azt saját sérelmedként éled meg. Világokat rombolnál és építenél érte.  Ha valaki szereti őt, azt te is csak szeretni tudod.  Őszinte vagy vele. Képtelen vagy hazudni neki vagy bántani, mert abba a te lelked is belehalna.

Tőle TŰZ ég benned. Hatalmas és olthatatlan. Vágysz rá MINDEN percben. A szemeire, hogy rád nézzenek, a szavaira, hogy neked szóljanak, a kezeire, hogy téged öleljenek, az ajkaira hogy téged csókoljanak. Erősödsz általa és te is erősíteni akarod. Ha bántja valami, észreveszed, mert figyelsz rá. A támasza akarsz lenni mindenben, részese minden örömének, bánatának.

Ilyen a szerelem… mély érzelmek, mély átélések: mosoly, könnyek, gyönyör, vágyak és ettől olyan intenzív és IGAZI. Azért félsz néha, hogy elveszíted. Félsz, nehogy elmúljon vagy véget érjen. Úgy érzed, soha többé nem tudnál élni nélküle. Nem veszed természetesnek, hogy van, HÁLÁS vagy érte és élvezed minden percét. Tudod, csak addig létezik majd, amíg mindketten tápláljátok.  

Nélküle már félembernek érzed magad. Vele minden JÓ, nélküle csak a vágyódás marad. Imádod a szavait, a hangját, a mosolyát, a tekintetét, üzeneteit, poénjait, kacérkodását, de még jobban a SZOROS öleléseket és vad csókokat. Csak rágondolsz, és hevesen kalapálni kezd a szíved. Képtelen vagy rá haragudni, és még ha annyira más is néhány dologban, ez nem teszi őt ellenszenvessé, inkább még érdekesebbé. 

Tőle és miatta, erős leszel, és magabiztos. Úgy érzed, BÁRMIRE képesek lehettek ketten. Együtt. Boldoggá tesz, és te is azzá akarod tenni. Olyan, mintha a levegő körülötte tisztább és könnyebb lenne. Szabadabban lélegzel, békét ad. Szereted minden mozzanatát, minden porcikáját. A szavait iszod, az érintését vágyod. Szereted nézni. Csak úgy. Ahogy énekével dicséri az Urat, mert abban te is feloldódsz. Ahogy alszik, mert az olyan nyugtató. Ahogy jóízűen eszik, mert az neked is meghozza az étvágyad. Szemeibe nézni, mikor csókkal közelít, mert olyankor látod igazán a lelkét. Biztonságban érzed magad vele. És szabadnak. Bármit megadnál neki és bárhová elmennél vele. 

Egyszerűen csak SZERETED. Úgy, mint még soha senkit ezelőtt.

Teljesen BETELSZ a szerelmével.

G.Á.

 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: