Kapcsolatok

Légy menő!

írta: Vita Adam

A gördeszkázás egy olyan sport, hasonlóan a szörfözéshez és a snowboardozáshoz, ami azt a gondolatot ülteti el a fejembe: “Hogyha képes lennék ezt megtanulni, úgy gondolom, hogy a menőségi fokom a tízszeresére ugrana.”

Főleg, amikor azt látom, hogy lányok csinálják ezt. “Azt a mindenit! Ha olyan lennék, mint ők, akkor biztosan szexibb lennék.

Sportos testalkat és a divatos ruhás szekrény is együtt jár ezekkel a sportokkal. Talán ez az a magabiztosság, ami szükségeltetik ahhoz, hogy teljesítsenek? Magabiztosság?

Magabiztosság, hogy megpróbálják, hogy megcsinálják, és hogy kockáztassák az elesést is. Van valami csodálni való és vonzó ezekben az emberekben, akik bátor dolgokat tesznek. Talán nem a gördeszkázás, talán nem olyan dolog, amit a fiúk csinálnak vagy  a saját őrült stílusod megteremtése.

Talán ez a kreatív-írás, futás, éneklés, beszélgetés vagy egy bonyolult matek példa megoldása. Akármi is ez, tudd, hogy bátor vagy, hogyha megpróbálod, gyakorlod és kockáztatsz, talán nem úgy fog elsülni, ahogy eltervezted, de benne van a pakliban, hogy a vártnál sokkal jobban is sikerülhet.

Légy VAKMERŐ, légy  KÜLÖNLEGES, légy ÖNMAGAD!

Légy  magabiztos abban, hogy a menőségi-fokozatod emelkedése már folyamatban van, ugyan úgy, mint a végső cél elérése.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: