Ajánló Kapcsolatok

Isten szexpárti

Isten szexpárti

Lelki szemeim előtt látom, ahogy tágra nyílt, kikerekedett szemeiddel újra és újra próbálod értelmezni a címsort, és ott motoszkál benned a kérdés:  

Vajon nem egy téves elütés, baki csúszott be a szavak begépelésekor?  Hmm, tuti kimaradt egy “nem” szócska.  Istent és a szexpártit külön-külön teljesen jól értelmezzük, de együtt a kettő?! Áááá, ez lehetetlen.

Először is nyugi, teljesen megértelek, hiszen jó pár évvel ezelőtt én is hasonlóképpen reagáltam volna. Sok-sok fájdalom árán, de megértettem, hogy Istennek a szexre vonatkozó szabályai nem az örömszerzés megfosztása miatt vannak, hanem Mennyei Édesapánkként szeretne megóvni bennünket a bajtól, az esetleges testi és lelki fájdalmaktól.

Annak ellenére, hogy a világ egyre jobban azt üzeni: “a te tested, a te döntésed, csak önmagaddal és a pillanatnyi vagy rövid távú élvezetekkel foglalkozz”, kérlek állj meg, és gondolkozz!

Számtalan blog, internetes oldal, folyóirat és könyv nyújt tájékoztatást ezzel kapcsolatban. Szeretnék figyelmedbe ajánlani egy olyan könyvet, amely egy életre megváltoztathatja a szexuális tisztasággal kapcsolatos gondolataidat, sőt az egész életedet.

Joshua Harris legújabb könyve, a NEM A SZEX A BAJ- hanem a bujaság kifejezetten az Istennek a nemi vágyra vonatkozó tervét mutatja be egyáltalán nem kioktatva, hanem ahogy egy mélyen hívő fiatal, kétgyermekes apától csupa öröm ezt hallani.

Ha nem hiszel a szerzőnek , akkor olvasd el a világon legnagyobb példányszámban eladott könyvben  – a Bibliában – az Énekek Énekét, ahol a legmegbízhatóbb válaszokat fogod megkapni.

Ne élj tovább abban a tévhitben,
hogy Isten szexellenes!
Ő kifejezetten szexpárti,
hiszen Ő találta ki a szexet!

 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: