Kapcsolatok

Hat egyértelmű jel, hogy a barátod tényleg szerelmes

szerelmes pár hever a földön

Milyen könnyű kimondani azt a szót, hogy „szeretlek”. Főleg akkor, ha ezért cserébe kapsz is valamit. Mondjuk egy lány szerelmét. Esetleg a testét. Vagy szimplán azt, hogy a barátnődnek hívhatod. Sok fiú van, aki kihasználja ezt a „varázsszót”, hogy ezért cserébe bizonyos dolgokat kapjon a barátnőjétől. De akkor mégis honnan lehet tudni, hogy egy fiú  valóban szeret? Jó hírem van: a szerelemnek látható jelei vannak. Lássunk párat!

  1. Tud várni

Ha egy fiú szeret, akkor nem erőltet semmit, hanem képes igazodni a te tempódhoz.  Nem visz bele olyanba, ami neked még nem kényelmes.  Ha egy fiú azt érzékelteti veled, hogy ha nem adsz meg neki bizonyos dolgokat, el fog hagyni, akkor jobb megelőzni őt, és kilépni a kapcsolatból, mert az ilyen csak ki akar használni.

  1. Figyel rád

Ha egy fiú szeret, akkor minden érdekli, ami te vagy. Meghallgatja, amit mondasz, később emlékszik is rá, figyel rád, érdeklődik. Ha azt veszed észre, hogy a beszélgetéseitek gyakran abból állnak, hogy csak a barátod beszél, és téged meg sem hallgat, vagy ha te beszélsz, akkor sem figyel oda, a szavadba vág, akkor valószínű, hogy egyáltalán nem is érdekled, vagy valamiért nem tud meghallgatni. Lehet, hogy akar, csak nem tud… Az ilyet jobb lesz otthagyni, és várni olyasvalakire, aki igazán kíváncsi rád.

  1.  A kedvedben szeretne járni

Egy szerelmes fiú a csillagokat is lehozná az égből a kedvesének. Mindenki másképp mutatja ki a szerelmét, de egy dolog közös: ha a barátod szeret, akkor szeretne a kedvedben járni. Szeretné valahogy bizonyítani, hogy szeret. Az ilyet észre kell venni, és értékelni kell, akármilyen kis dologról is van is szó!

  1.  Időt szeretne tölteni veled

Ha a barátod szerelmes beléd, akkor te vagy az első helyen az időbeosztásában. Ez lehet, hogy nincsen túl jó hatással a tanulmányi eredményére vagy a sportteljesítményére, ezért néha keretek közé kell szorítani, de ha rajta múlna, akkor minden idejét veled töltené. Ha azt veszed észre, hogy  te a barátod fontossági sorrendjének valahol a végén kullogsz, akkor jó lesz átgondolni, vajon tényleg szeret-e, vagy csak mondja…

  1.  Szerelmesen néz

Volt már olyan, hogy azon kaptad a barátodat, hogy csak úgy néz, és gyönyörködik benned? Zavarba ejtő, de kedves pillanat, ékes bizonyítéka a szerelemnek. Egy fiú „szerelmes nézése” nem keverhető össze semmivel, ha egyszer láttad, akkor biztosan felismered máskor is. Ha van olyan, hogy csak úgy vagytok, élvezitek egymás közelségét, nézitek egymást, és ez mindennél természetesebb, akkor igen valószínű, hogy a barátod nem játssza a szerelmest, hanem az érzései valóságosak.

  1.  Büszke rád

A szerelmes fiú nem szégyelli a barátnőjét, hanem büszke rá. Ha a barátod gyakran dicséri nem csak a külsődet, hanem a belső értékeidet is, a barátai előtt is szívesen mutatkozik veled, másoknak elismerően beszél rólad, akkor valóban szeret és értékel téged.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: