Kapcsolatok

Egy menyasszony naplója – 1. rész

Hamu helyett fejdísz

 

„A másodpercek lelassulnak, megáll a levegő a násznép körül. Semmi mást nem hallasz és nem érzel, csak a szíved ütemes dobogását, amely úgy ver, mint egy felturbózott vekkeróra. Még egyet utoljára a tükörbe pillantasz, megigazítod a hajad és megcsodálod a gyönyörű sminked. Mintha nem is te lennél. Álomszép fehér ruhád a földet érinti, fátylad és ékszereid igazán ünnepélyessé teszik a pillanatot. Menyasszony vagy, aki az elkövetkező órában már feleséggé változik. Az egész élmény olyan mesebeli, hálás a szíved és Istenre gondolsz, aki megajándékozott ezzel a csodával. Azzal a csodával, aki az oltár előtt vár téged. Aki a szíve hölgyének választott. Akivel örökké szeretetben és megértésben fogtok élni, és senki és semmi nem választhat el titeket egymástól. Egy könnycsepp akar kicsordulni a szemed sarkából, de még idejében megállítod, nehogy elmossa a ragyogó orcádat kiemelő sminkedet. Nem félsz, nem rettegsz. Erős vagy és bátor, mert a te Istened veled van mindenütt, amerre csak jársz. Egy csodás jövő veszi kezdetét. Igent mondtok egymásnak, a násznép tapsol és ujjong az örömtől. Az Istennel kötött hármas szövetségetek kötele pedig nem szakad el soha!”

Így képzelem el azt, ami hamarosan rám vár… Te is álmodoztál már az esküvődről? Arról, hogy mennyire csodálatos és varázslatos lesz? Kedves feleségek, ugye milyen fantasztikus élmény volt az a nap? Kislány korunkban már megálmodjuk az egész ceremóniát, és ahogy az évek telnek, keressük, kutatjuk azt a személyt, akivel ezt megélhetjük és közös életünket az Úr áldása alatt elkezdhetjük. Ősszel megházasodok, és amikor erre gondolok, elfog az izgalom és a pozitívan pánikszerű érzés, hogy te jó ég, két hónap múlva már a feleség státuszát fogom viselni! 32 éves vagyok, Dávidot két éve ismerem. Az Úr csodálatosan megáldotta ezt az időszakot, Dávidon keresztül gyógyított és helyreállított, mindeközben pedig azt is megmutatta, hogy a szeretet, amit tőle és a kiválasztott személytől kapunk, minden sebet képes befedni. Hamu helyett fejdíszt varázsolt nekem, amelynek legértékesebb igazgyöngye az esküvőn kerül majd a koronámra.

Kedves olvasó! Menyasszonyi naplóm írásait szeretném veled az elkövetkező hetekben megosztani! Remélem, hogy velem tartasz, és a gondolataim benned is elkezdenek dolgozni és Istenhez közelebb vinni.

A mi mennyei édesapánk csodálatos! Ő felemel, bekötözi sebeinket, új élettel áld meg. Akármekkora bajban is vagy, akármekkora betegséggel is küzdesz, elég csak Hozzá kiáltanod és menedékre lelsz. Bizonyíték kell? Olvasd el az írásomat!

Régebben komoly problémáim voltak, magányosnak éreztem magam és nem találtam a kiutat. Nem gondoltam volna, hogy valaha is meggyógyulok, hogy le tudom oldani magamról a bulimia rabláncát. Istennek azonban semmi sem lehetetlen. Neki jó terve van velünk. Pillants bele az én történetembe, abba a mélységbe, ahonnan senki más nem tudott volna kihozni, csakis a mi Mennyei Édesapánk! És amit velem tett, azt veled is meg szeretné tenni. Megszabadítani és ajándékokkal meglepni. Akár egy csodálatos vőlegénnyel is, ha eljön az ideje.

https://bellagirlmagazin.hu/test-es-lelek/szabadulas-a-bulimia-rabsagabol/

(A bulimiám történetét leíró teljes cikk a nyomtatott Bella Girl magazinunk első nyári számában olvasható, amely a weboldalunkon keresztül megvásárolható.)

Szeretettel:

Tímea

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: