Szépség és divat

Merj szép lenni! – PureFashion Gála

PureFashion Gála 2016

A Pure Fashion Alapítvány kétéves képzését minden évben egy csodás gálaesttel zárják, melynek keretében a program végzősei kerülnek reflektorfénybe. Idén május 27-én rendezték meg az Országos Gálaestet. Különlegessége volt az estének, hogy egy német csapat is részt vett a műsorban.

Kis Brigitta, az alapítvány vezetője így köszöntötte a jelenlévőket:
„Eltelt 2 év, melynek során 52 lány, 6 önkéntes koordinátor és 10 segítő formálódott igazi közösséggé, gazdagodott élményekkel, melyeknek egy részét most Önöknek is szeretnénk átadni. Köszönöm a kedves szülőknek, hogy ránk bízták gyermekeiket és köszönöm Nektek, lányok! Köszönöm a nyitottságotokat, a lelkesedéseteket, nagyon hálás vagyok értetek! Külön öröm volt számomra, hogy a több hónapos próbák során jobban is megismerhettelek Titeket!”

Az évzáró Gálaestnek több része is volt. A divatbemutatón a képzés végzős lányai Orsay és Zara, illetve saját készítésű ruhadarabokat viseltek, bemutattak alkalmi és sportosabb kollekciókat is. Még szinte kislányként kezdték el ezt a programot, és 2 év múlva szépségük tudatában, mosolyogva és bátran léptek ki a reflektorfényben a kifutóra.

2016-ban videópályázatot is hirdettek a résztvevők számára, melynek témája, „Tehetséges nők és ami mögötte van”  volt. Ezen az esten hirdették ki a nyertes nevét is: Bajkó Eszter, aki ezzel egyben a Pure Fashion Nagykövete is lett. Így nyilatkozott az elmúlt 2 évéről:

Onnan indultam, hogy a tükör előtt mindennap kritizáltam magam valami miatt. Most, amikor végigmegyek a kifutón, úgy érzem, hogy szép vagyok, jó itt lenni, boldog vagyok. Nem az a lényeg, hogy a testi adottságokat megváltoztassuk, minden azon múlik, milyen a hozzáállásunk.”

Egy rövid videóklip lejátszásával betekintést adtak a csoportok szüleik, rokonaik és barátaik számára, hogy miként telt el ez a 2 év, mit jelent nekik ez a program.
A Gálaesten jelentette be a Pure Fashion Alapítvány, hogy elindítja a fiúk programját is, melynek keretében a 14-16 éves fiúkat és édesapjaikat kívánják megszólítani.

Az estét egy nagyon jó hangulatú fogadás zárta, ahol jókat lehetett beszélgetni, illetve volt lehetőség fotózkodásra is szeretteik körében.

Az egész este során sugárzott a lányokból, hogy személyiségük hatalmas fejlődésen ment keresztül a képzés során, melynek jellemzői: egyediség, szépség, keresztény értékrend, hitelesség, helyes önbecsülésből fakadó magabiztosság és dinamizmus.

Ez az 52, 14-16 év közötti lány azt tanulta meg, hogyan merhet úgy szépnek lenni, hogy közben nem adja fel értékrendjét és női méltóságát.

PureFashion Gála 2016

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: