Ajánló Szépség és divat

Miért posztolnak keresztény lányok csábító fotókat?

írta: BellaGirl

Ami engem illet, azért posztoltam azokat a fotókat, mert azt szerettem volna, hogy a fiúk észrevegyenek. Azt akartam, hogy az emberek elismerjék, milyen csinos vagyok. Nagyon boldog voltam a megerősítéstől és a bókoktól, amiket kaptam a barátaimtól. Sosem volt véletlenszerű, hogy miket posztolok magamról. Mindig jól megfontolt és megtervezett volt. Éppen elég képet láttam divatmodellekről ahhoz, hogy tudjam, hogy is néz ki egy igazán szexi fotó. Sokan, akik most olvassátok ezt az írást, pontosan tudjátok, miről beszélek, hiszen pont ugyanígy tettetek.” (Cristen Klark)

A Valentin nap elmúltával tapasztalhatjuk, hogy lányok hada próbálja behozni a lemaradást, és igyekeznek barátot szerezni maguknak, ehhez pedig egy egyszerű, de veszélyes fegyvert használnak: csábító fotókat posztolnak magukról. Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy sokszor a keresztény lányok sem riadnak vissza ettől a módszertől! Vajon valóban erre van szükséged ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet? Meg tudod különböztetni a gyönyörű és a vonzó lány mögött rejlő tulajdonságokat?

Hidd el, Isten csodálatosnak és egyedinek teremtett téged, de ne használd fel a szépséged arra, hogy a csábítás mesternőjévé válj! Milyen fotókat posztolsz magadról? Hajlandó vagy az elveiden engedni annak érdekében, hogy többen felfigyeljenek rád?

Ha felkeltette a téma az érdeklődésedet, olvasd el a következő két cikket, amely Cristen Klark őszinte vallomása és egyben figyelmeztetése neked arról, mi a különbség a gyönyörű és a vonzó lányok között! Te melyik csoportba tartozol?

Gyönyörű vagy Vonzó – Milyen is legyen egy keresztény lány?

Miért posztolnak keresztény lányok csábító fotókat?

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: