Önismeret

Lépj egyet Isten felé

   Istennek elég egy lépés, hogy megajándékozzon mindazzal, amit eltervezett számodra.

Amikor megtértem, nem igazán voltak keresztény barátaim, csak itthon töltöttem a legtöbbet időt Istennel. Persze ez nagyon jó dolog, mert szükségem volt rá, hogy személyes kapcsolatom legyen Istennel, de Isten idejében adta meg az életembe a megfelelő embereket. Addig pedig nagyon jó volt, hogy csak én és Ő voltunk. Így lehetőségem volt fejlődni és épülni a hitemben.

Aztán az egyik barátnőm meghívott egy táborba. Rengeteget gondolkoztam azon, hogy menjek vagy ne, de annyira örülök, hogy végül elmentem, mert megváltozott az életem. A legjobb, ami velem történt ott, hogy közelebb kerültem Istenhez és igazán megismertem őt. Azóta rendszeresen olvasom a Bibliát.

Isten a táborban szólt hozzám az emberek által, így végre el tudtam indulni az úton és igazán Jézusért élni, felhasználni a kincseket, amiket rám bízott.

Amit Isten nekem személyesen elmondott, több személyen keresztül is megerősítette, hogy mi a terve az életemre. Ez adott löketet, hogy elkezdjek írni itt, a Bella Girl Magazinban. Isten olyan személyeket helyezett körém, akik rengeteget segítettek nekem, így általuk is arra az útra vezetett, amin járnom kellett.

Végre tényleg Isten terve szerint élem az életem és ez annyira jó.

Rengeteg új barátot kaptam, ifit, találkozókat, egyszerűen mindent. A legfontosabb, hogy Isten békésséget adott, hogy ez az ő terve, ezen az úton kell járnom.

Olyan jó, hogy Isten ilyen szépen vezet minket, csak hallgatnunk kell rá, mert Ő tudja a legjobban, mi a jó nekünk! Ha hibázunk is, Ő kijavítja, mert az Ő terve csodálatos. Ezt őszintén el tudom mondani, mert nekem is voltak nehéz időszakaim, olyan napok amikor csak sírtam, hogy elrontottam. Mindenki hibázik, de Isten megbocsát, nekünk csak bíznunk kell Benne, hogy azon az úton vezet, amin járnunk kell.

Szeretnélek bátorítani, hogy tedd meg azt a lépést, amire Isten hív, mert egyetlen egy lépés elég Istennek és megváltoztatja az egész életed. Egyedül Ő tudja mi a legjobb neked személyesen, mert Ő ismer téged a legjobban.

Tegyél felé egy lépést, és Ő tesz feléd ötöt. Isten már megtette a lépést feléd, most rajtad a sor, válaszolj Jézusnak, mondj neki igent arra az életre amire elhívott és így megkapod az áldásokat, amiket elkészített számodra.

A kedvenc igeversemben is erről van szó, tegyük Istent az első helyre, keressük Őt és ő minden mást ráadásként megad nekünk.

„Keressétek először Isten országát és az ő igazságát, és mindezek ráadásként megadatnak majd nektek.”

Máté 6:33 RÚF

Írta: Hajducsi Jessica

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!