Ajánló Misszió & Közösség

Újra elindul Budapesten és Győrben a Pure!

írta: BellaGirl

Azt érzed folyton meg kell felelned a különféle elvárásoknak? Nehezen hozol döntéseket? Nem vagy biztos abban, mi is a te utad? Gondolkoztál már azon, milyen lenne egy olyan közösséghez tartozni, ahol nem kell, hogy álarcok mögé bújj? Ahol valódi, mély barátságokat köthetsz, őszintén felteheted a kérdéseidet és felfedezheted, fejlesztheted azt, aki vagy. Ahol beszélhetsz és kérdezhetsz Istenről.

A Pure kétéves programjában havonta egy szombati alkalommal találkozhatsz veled egykorú lányokkal. Olyan témákról beszélgetünk, mint a külső-belső szépség, egészséges életmód, helyes testkép, önismeret, felelősségvállalás, nőiesség. Interaktív előadásokon veszünk részt, mi több, ezeket gyakorlatban is kipróbáljuk!  Az alkalmak része például a kozmetikai és bőrgyógyászati tanácsadás, önismereti kirándulás, kommunikációs gyakorlatok, stílustanácsadás, beszélgetések meghívott vendégekkel.

Abban szeretnénk segíteni, hogy a közösségi élményeken keresztül őszintén fel tudd vállalni magadat, a gondolataidat, személyiségedet, érzéseidet, világnézetedet, sőt a hitedet is, és ezáltal olyan őszinte kapcsolataid legyenek, ahol önmagad lehetsz és a másikat is erre bátoríthatod.

A Pure különleges eseményei például az Anya-lánya Teaház, a Pure hétvégék, az Apa-lánya Nap, valamint a Pure Summer, és a nyári lelkigyakorlat.

Szeretettel várunk minden 14-16 éves lányt ősszel induló budapesti és győri csapatunkba! 

Jelentkezni a www.youarecalled.hu honlap Pure Program menüpontján keresztül lehet.

Bővebb információ: 
 www.youarecalled.hu  

https://www.facebook.com/youarecalled/

A csapatlétszámok korlátozottak, ezért jelentkezési sorrend alapján tudjuk fogadni a fiatalokat. 

Fotók: Hegedűs Márton

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!