Misszió & Közösség

Pure nyári tábor beszámoló

Magammal viszem azt a percet, amikor egyedül elvonultam a parton, szentírási verseket olvastam, és csak gyönyörködtem a naplementében…”

Idén nyáron Balatonföldváron került megrendezésre a Pure tábor, melynek  fő témája ezúttal a kommunikáció volt. Mivel a tábor nyitott volt, ezért a programmal még csak ismerkedők is részt vehettek a csapattagokkal együtt, így egy nagyon színes, fantasztikus társaság jött össze.

A Pure által szervezett programokban mindig van valami különleges. A hangulat bensőséges, mindenki megoszthat bármit. Egy elfogadó, nyitott, és támogató közegben lehetünk önmagunk, ami egy különös atmoszférát ad az egész együttlétünknek. Mindenki elégedett, felszabadult és boldog. Érdekes előadásokon vettünk részt, kézműveskedtünk és a helyszín tökéletes színteret adott ahhoz is, hogy csobbanhassunk a Balatonban. Nagyon tetszettek a csapatos feladatok és a páros beszélgetések. Rengeteget nevettem, és tanultam a többiektől. Nagy élmény volt még a filmest, a táncház, és a konferencia is.

A konferenciára csapatokban dolgoztuk ki, hogy mit jelent számunkra a Kommunikáció=Ember gondolat.

A csapatom például a művészetek szempontjából dolgozta fel a kérdést. Számomra a nyilvános szereplés nagy kihívás, és féltem is tőle, utána viszont nagyon büszke voltam magamra, hogy megcsináltam, és örültem, hogy ilyen helyzetben is kipróbálhattam magam. Örök emlékként őrzöm a sétákat és beszélgetéseket a Balaton parton.

Magammal viszem azt a percet is, amikor egyedül elvonultam a parton, szentírási verseket olvastam, és csak gyönyörködtem a naplementében, a kiskacsákban, akik előttem úsztak el, a pillanat szépségében.  A Pure tábor feledhetetlen momentuma volt a nyaramnak.

Írta: Czaun Eszter
veszprémi Pure csapattag

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: