Ajánló Misszió & Közösség

Mi vár a Csillagponton?

Végre újra a nyitások, a találkozások, a maszk nélküli lét időszakát éljük. Mindannyian vártuk már ezt a kis fellélegzést, felüdülést. A nyár folyamán ennek örömére szeretnénk néhány programajánlóval szolgálni nektek, egyike ezeknek a CsP, azaz Csillagpont. Talán emlékeztek még arra, hogy 2 évvel ezelőtt a BellaGirl magazin 2 önkéntesével is találkozhattatok, s nyomtatott magazinokat is vásárolhattatok a tábor ideje alatt. Sajnos erre idén nincsen lehetőségünk. Ettől függetlenül hatalmas szeretettel ajánljuk számotokra a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozót. De miért is várják az önkénteseink közül is néhányan ennyire nagy izgalommal ezt a hetet? Mi vár ránk, mire számíthatunk július utolsó hetén?
Először is vár rád az az Isten, aki már a történelem kezdete előtt döntött arról, hogy szeretne Téged. És ezalkalommal nem csak a négy fal között, hanem a nagyszínpadon, a másik testvérben, a zenében, pólófeliratokon és egyéb ezer módon találkozhatsz Vele!
Aztán vár az a több mint 600 hozzád hasonló fiatal, aki a kedvedért két éve készül, hogy számodra testi- és lelki táplálékot, építő és izgalmas programokat, melegvizet, vagy épp lelki támaszt nyújtson.
Vár rád még további 2-3000 fiatal, a kárpátmedencéből vagy még azon is túlról, hogy a te szemeden is lássa Istent, vagy a te kérdéseid által is épüljön. Hogy megismerjen és közösségben lehessen veled akár csak egy egymás melleti elsétálás erejéig, akár egy közös imádságban.
Vár rögtön Isten után a nagyszínpad programkínálatában pár ismert név, mint a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, Pintér Béla és az Aurevoir is. Mint ahogy rengeteg közéleti, kulturális program is, a szexuál pszichológuson át a buborékművészen keresztül a 3D nyomtatásig.
Vár néhány újdonság, mint az imaséta sátor, vagy az hogy a SzabadON mottó nevében a főelőadást nem csak kiscsoportos, de interaktív, dicsőítő és más formákban is feldolgozhatod.
Vár az a szabadság, amit csak az tapasztalhat meg, akit Krisztus megszabadít!
Ha még nem voltál tegyél egy próbát, ha már voltál, nem kell magyarázni miért éri meg hogy gyere! Debrecenben az agrár kampuszon vár a Csillagpont július 27-31-ig!

Bella Violetta

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: