Misszió & Közösség

Levél a bella rae csapatától Ausztráliából

Bella rae

Sziasztok kedves Lányok!

Remélem, hogy jól vagytok! Ugyan nem ismerlek személyesen benneteket, de úgy látom, hogy mindannyian egy önmagából kifordult világban élünk. Folyamatosan egymásnak ellentmondó üzenetekkel bombáznak bennünket.

Szeretnénk, ha tisztelnénk egymást és saját magunkat, ha bátorsággal és egészséges önértékeléssel élnénk, ha ünnepelnénk az egyéniségünket, tisztelnénk a testünket és szeretnénk kiállni azért, amiben hiszünk.

Mégis úgy tűnik, hogy ezeket az értéket aláásni akaró üzenetek igyekeznek behatolni a kultúra minden egyes területébe.

A pop zenék szövegei lealacsonyítják a kapcsolatokat, elkoptatják a szexualitás szentségét. Ezeket a zenéket hallhatjuk napközben szinte mindenhol. Olyan fülbemászó a dallamuk, hogy mielőtt észrevennénk, már folyamatosan énekeljük, de elpirulunk, ha átgondoljuk a szövegét. A legsikeresebb Valentin- napi filmek egy torz romantikát mutatnak be, amelyben a kontroll és az erőszak nemcsak elfogadott, hanem egyenesen minta adó példává válik.

Biztos, hogy nem mindenki ért egyet ezzel a nézőponttal. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a dolgok rendben vannak.

Én azonban arra kérlek: vedd észre, hogy minden, amire ráhangolódsz, az hatással lesz rád. Amivel tápláljuk a szívünket, az értelmünket és a testünket, az átformál minket.

A félelmünk, hogy valamiből kimaradunk, arra kényszeríthet minket, hogy sok mindenbe bekapcsolódjunk, ami tulajdonképpen egyáltalán nem jó nekünk. Őszintén szólva ezek az egymásnak ellentmondó üzenetek erősen összezavarhatnak bennünket. Napjaink kultúrája egy éhes szörnyeteg, ami a csoda és szenny keverékét dobja elénk. Bölcsességre és bátorságra van szükségünk, hogy megkülönböztessük egyiket a másiktól, – nem mindig sikerül helyesen döntenünk – mert ebben a felfordult világban felnőve, mi magunk is meg vagyunk zavarodva egy kicsit.

Nos, erős ifjú Hölgyeim! Válasszatok olyan üzeneteket, amik összhangban vannak azokkal az értékekkel, amikben hisztek! Válasszátok a csodát, a hálát, az örömöt, a reményt és a békességet!

Válasszátok a valóságot, a nagylelkűséget, a céltudatosságot és a tiszteletet!

Reméljük, hogy ebben a magazinban is találtok számotokra jó és értékes üzeneteket.

Azt képzeljük, hogy egy széles mosollyal az arcotokon bekucorogtok a kedvenc helyetekre, és egy megkönnyebbült sóhajjal merültök bele a magazin oldalaiba.

Reméljük, hogy otthon érzitek magatokat a csodálatos nők (és szuper férfiak) csapatában, és hogy hangulatos, megnyugtató, inspiráló és izgalmas témákat és képeket találtok nálunk.

Lehet, hogy erősnek érzitek magatokat, de higgyétek el: a szíveink képlékenyek. Ezért elszántan védd meg a sajátodat!

Arra hangolódj, ami tápláló és a többit engedd el! Semmi veszteség nem ér, ha bölcsen választasz.

Örömmel és szeretettel:

Henrietta és a bella rae csapata

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: