Misszió & Közösség

Istennek terve van velem

Isten terve

A napokban érkezett szerkesztőségünkbe egy kedves Bella Girl olvasónk levele, melyet örömmel osztunk meg veletek az író kérésére.

Régebben nem gondoltam volna, hogy Istennek egy olyan bűnös emberre terve van, mint én. De miután megtértem, kezdtem megérteni az egészet.

Úgy gondolom, hogy amikor befogadjuk Jézust, olyan lehetőségeket kapunk, olyan ajtók nyílnak meg előttünk, amelyekre nem is gondoltunk volna. Előttem hirtelen nagyon sok ajtó nyílt meg, így jelképesen mindegyiken besétáltam. Ez kellett ahhoz, hogy megértsem, nem minden ajtó Istentől van.

Amikor sok ajtó nyílik ki, meg kell vizsgálnunk, melyik ajtó van Istentől. Amikor Isten megnyit előttünk egy ajtót, azon igen is be kell menni és végig kell csinálni azt, ami az ajtó mögött van.

Nem lesz ez mindig egyszerű, de az Istentől kapott ajtónak a vége mindig a dicsőség. Istennek terve van velünk! Rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e a tervét, vagy nem.

Szemán Janka

Ha van hasonló élményetek, és szívesen megosztanátok a Bella Girl olvasóival, sok szeretettel várjuk írásaitokat a hello@bellagirlmagazin.hu címünkre.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: