Ajánló Jeles napok Test+lélek

Március 2. – az Ima Világnapja

Tudtad, hogy március 2-a az Ima Nemzetközi Világnapja? Az imában hatalom van. Az ima Istennel való beszélgetés. Azonban ne kacifántos, órákon át tartó monoton szövegelésre gondolj! Az Úrnak a szíved belső gondolatainak megosztása a legbecsesebb!

Amikor kitárod a lelked Isten előtt, amikor Rá gondolsz, segítségét kéred vagy épp hálát adsz Neki mindazért, amid van és mindazokért, akik szeretnek és akikkel összetartoztok, olyankor boldog az Isten szíve. Annyi mindent lehet imába foglalni!

„Te pedig amikor imádkozol, menj be a belső szobádba, és ajtódat bezárva imádkozzál Atyádhoz titokban; Atyád pedig, aki látja, amit titokban teszel, megfizet neked.” (Máté 6:6)

Csendesedj el és tudd meg, hogy Ő az Úr! Beszélgess Vele, oszd meg a gondolataidat, imádkozz! Hidd el, ez a belső békesség egyik alapja, azé a békességé, ami felszabadít és boldoggá tesz. Imádkozz minden nap! Ne teljen el úgy egy reggel, hogy nem szólítod meg a Mennyei Édesapádat!

Az alábbi cikk a csendesség megéléséről, valamint ez az imáról szóló vers segíteni fog neked abban, hogyan erősítsd a kapcsolatodat Istennel. Bízz, higgy és imádkozz!

Az imádsággal küszködők imája

Csend a lelke mindennek

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: