Jeles napok Test+lélek

Gondolatok az Étkezés-zavarosok Világnapjára

Gondolatok az Étkezés-zavarosok Világnapja

Egészen pontosan és őszintén, nem vagyok tökéletes. Vannak pattanásaim, ráncaim és táskák a szemem alatt, hasam, ami redősen kibuggyan, ha leülök, karjaim, amik egyes képeken túl vastagok. Ezen kívül nincs darázsderekam, nincs rés a két combom között és nincs tökéletesen izmos vádlim.

DE így vagyok IGAZI NŐ, aki tisztában van azzal, hogy nem minden a külső, mert nem a megjelenésem határozza meg azt, milyen ember vagyok, bármennyire is ez folyik lassan már a csapból is. Én így szeretem magam. Széles csípővel, a nevetőráncaimmal, a hasammal, fenekemmel és a combjaimmal. Ez vagyok én, így teremtett Isten, és szent meggyőződésem az, hogy okkal alkotott ilyennek. De nem csak engem, Téged is!

Ne higyj a médiának, mert nem IGAZI TESTEKET mutat, hanem FELDOLGOZOTT és AGYONPHOTOSHOPPOLT TESTEKET. Legyél kreatív, fedezd fel magad és légy büszke arra, aki vagy! Szeresd magad smink nélkül, melegítőben, mikor nem mész egy hétig edzeni, amikor azt hiszed, kevés vagy, mikor nem hiszed el, hogy Isten gyönyörű, csodálatos, megismételhetetlen teremtménye vagy! Mert az vagy!

Csak légy önmagad. Mindig.

#bellagirlmagazin #Repost @gersei_csenge (@get_repost) ・・・ #WorldEatingDisordersDay ALKALMÁBÓL (???????? in comment) Így van, nem vagyok tökéletes. Vannak pattanásaim, ráncaim és táskák a szemem alatt, hasam, ami redősen kibuggyan, ha leülök, karjaim, amik egyes képeken túl vastagok. Ezen kívül nincs darázsderekam, nincs rés a két combom között és nincs tökéletesen izmos vádlim. DE így vagyok IGAZI NŐ, aki tisztában van azzal, hogy nem minden a külső, mert nem a megjelenésem határozza meg azt, milyen ember vagyok, bármennyire is ez folyik lassan már a csapból is. Én így szeretem magam. Széles csípővel, a nevetőráncaimmal, a hasammal, fenekemmel és a combjaimmal. Ez vagyok én, így teremtett Isten, és szent meggyőződésem az, hogy okkal alkotott ilyennek. De nem csak engem, Téged is! Kérlek, ne higyj a médiának, mert nem IGAZI TESTEKET mutat, hanem FELDOLGOZOTT és AGYONPHOTOSHOPPOLT TESTEKET. Legyél kreatív, fedezd fel magad és légy büszke arra, aki vagy! Szeresd magad smink nélkül, melegítőben, mikor nem mész egy hétig edzeni, amikor azt hiszed, kevés vagy, mikor nem hiszed el, hogy Isten gyönyörű, csodálatos, megismételhetetlen teremtménye vagy! Mert az vagy! Csak légy önmagad. Mindig.???? #táplálkozásizavar #önértékelés #eznemtabutéma ???? @tami.tnczl

A post shared by Bella Girl Magazin (@bellagirlmagazin) on

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: