Ajánló Jeles napok

Egy oltár előtt hagyott menyasszony vallomása

írta: BellaGirl

„Egy esküvőt lemondani nem kis dolog. Élénken emlékszem, ahogy ültem az exvőlegényem mellett az utazási irodában, és azon voltunk, hogy töröljük a nászutunkat. Folytak a könnyeim. Még mindig szörnyen zavarban voltam. Megkérdeztem tőle, hogy miért akart velem olyan röviddel az esküvőnk előtt lefeküdni, ha kétségei voltak. Az összezavart elmémmel még mindig azt gondoltam, hogy ez majd segít neki abban, hogy lássa, mennyire szeret, és majd vissza akar kapni. De ehelyett tudtomra adta, hogy a szex, ami köztünk történt, nem számít; egyrészt, mert óvszert használt, másrészt, mert nem volt orgazmusa. És érzelmileg sem nagyon volt benne.
A szüzességed olyan valami, amit csak egyszer adhatsz oda, én pedig elvesztegettem az enyémet. Ez adta meg a végső döfést a fájó szívemnek.”

A február a szerelmesek hónapja: boldogság, szívecskés mámor, öröm és vigadalom! Vannak azonban párkapcsolatok, amik nem végződnek happy end-del. Isten azonban minden sebet begyógyít, mi pedig tanulhatunk egymás történeteiből. Sabrina Peters fájdalmas, de tanulságos vallomása neked is segíthet, hogy felismerd, milyen figyelmeztető jelek utalhatnak csapdára, valamint hogy mennyei Édesapád mindig kitárt, szerető karokkal vár téged, hogy megvigasztalhasson. Ő letörli minden könnyedet és megtapasztalhatod lélekgyógyító erejét!

Sabrina teljes történetét az alábbi linkeken olvashatod:

Egy oltár előtt elhagyott menyasszony vallomása 1.rész

Egy oltár előtt elhagyott menyasszony vallomása 2. rész

Egy oltár előtt elhagyott menyasszony vallomása 3. rész

 

 

 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: