Bella Lányok Jeles napok Kreatív

BellaGirl Valentin-napi doboz

írta: BellaGirl

Drága Olvasóink! 

Minden évben eljön a nap, amelyet sokan szívesen megünnepelnek, mások kifejezetten ellenzik, s vannak olyanok is, akik egyszerűen nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Valószínűleg már kitaláltad: igen, a Valentin-napról van szó. 

Szerintünk jó és fontos dolog örülni és hálát adni a párkapcsolatunkért, házasságunkért, amit az év mind a 365 napján gyakorolnunk kellene. A mai nap reméljük még inkább erre irányítja a figyelmüket mindazoknak, akik már megtalálták azt, akit a lelkük szeret. Ez a nap emlékeztető arról, hogy mekkora ajándékot kaptak a másik személyében és melyek azok a pillanatok, amelyeket – akár nehéz, akár édes pillanatok voltak – együtt éltek meg. És talán ráébredhetnek annak a gondolatnak az igazságára is, amit az egyik írónk hamarosan megjelenő cikkében olvashattok:

Néha nagyon tudnak bosszantani a problémák, amelyek felmerülnek köztünk, de – hála Istennek! – soha nem gondolom azt, hogy te lennél a probléma.

Idén szerettünk volna a BellaGirl csapattal valami különlegessel kedveskedni az egyedülálló lányok, nők számára (is). Hiszen tudjuk, hogy ez az időszak sokszor nagyon lehangoló, hitet megpróbáló, de még idegesítő is tud lenni. Szerettük volna, ha tudjátok, nem vagytok egyedül ebben a helyzetben sem, nem vagytok kevésbé értéktelenek szingliként és nem maradtatok le semmiről. 

Ezen a napon mindenki ajándékkal lepi meg kedvesét, de ti sem vagytok elfelejtve, kedves egyedülálló Lányok és Nők! Ajándék nektek is jár. Mert Valaki letette az életét értetek, annyira szeretett! Hadd emlékeztessen erre most mindaz, amit ebben a kis meglepetés csomagban találtok. Ez most személyesen a ti Valentin-napi ajándékotok a Bella Girl csapattól. 

Összegyűjtöttünk számotokra néhány dalt, képet és filmet, mindent, ami bátorító. A képek többek között a JK Keresztény Ékszer* és az Ez az a nap** oldalakról származnak. 

Reméljük, hogy örömöt tudunk nektek okozni ezzel a kis összeállítással, melyet a következő linken érhettek el:

https://drive.google.com/drive/folders/1-25fiw-zwVykQwnimidX5uNvDaBwGuF8?usp=sharing

Ha bármilyen problémába ütköztök, írjatok nekünk bátran a Facebook oldalunkon vagy a hello@bellagirlmagazin.hu email címen keresztül!

Szeretettel és hatalmas bellagirl öleléssel:
a BG csapat

*Kereszteny | JK Keresztény Ekszer- és Ajandekbolt | Magyarorszag (keresztenyekszer.com) , (2) JK Keresztény Ékszer és Ajándékbolt | Facebook

**Ez az a nap! , (1) Ez az a nap! | Facebook 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: