Ajánló Jeles napok Test+lélek

A boldogság világnapjára

Hogy telt a mai napod? Pörgés, hajtás, hétvégi láz vagy inkább lazítás, pihenés, kikapcsolódás? Hadd tegyek fel neked még egy fontos kérdést:

Boldog vagy?

Tudtad, hogy március 20-a a boldogság világnapja? Ha ma este megkérdezném az ismerőseimet, hogy boldogan telt-e a mai napjuk, minden bizonnyal sokan kikerekedett szemmel vázolnák fel nekem az aktuális szituációt, ami már egy éve tart és értetlenkedve kérdeznék, hogy mégis hogyan lehet az ember ezekben a napokban igazán boldog, amikor a világ a pánik szélén áll – már több, mint egy éve?! Sokakban mély félelem uralkodik, és ez sajnos teljesen érthető. Talán azt hittük, hogy 2021 tavaszán már túl leszünk mindenen, és ismét szabadok lehetünk, újból boldogok. A félelem és a korlátok a boldogságunkat akadályozó erők. Mit lehet tenni ellenük? Nincs új recept, egy év után sem, csak ugyanaz: Istenbe kapaszkodni, bízni, hinni és a szeretet szabadságáért küzdeni.

A boldogság világnapja alkalmából szeretettel ajánljuk az alábbi két cikket, amelyek ma is ugyanúgy érvényesek és segítségedre lehetnek félelmeid leküzdésében, és abban, hogy rátalálj az igazi szabadságra és boldogságra, ami – ha hiszed, ha nem – nem függ a körülményektől, sőt túlemel azokon.

„Ne félj, csak higgy!” (Márk 5:36)

Amikor a világ a pánik szélén áll

A szeretet szabadsága

.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: