Ajánló Jeles napok

5 cikk, hogy megtudd, érdemes várni

írta: BellaGirl

A Valentin nap a nyakunkon, te pedig azon gondolkodsz, hogy mivel is lephetnéd meg a barátodat? Talán ő már említést tett arról, hogy mit szeretne, de te bizonytalan vagy? Kedves olvasó, küldjük a Bella vészjelzést neked! Nem kell olyanra igent mondanod, ami még nem helyén való! Ha pedig nincs még ez a veszély, akkor is olvasd el a következő cikkeket, hiszen a felkészültség és óvatosság a bölcs és sikeres élet kulcsa! Értékes vagy, a Mennyei Király leánya, ezt sose feledd! A türelem rózsát terem, amelyik fiú pedig ezt nem tartja tiszteletben, arra ne pazarold az idődet!

Tiszta szerelemre vágysz, de a barátod többet akar? Olvasd csak el, mit mond ezzel kapcsolatban az Úr személyesen Neked!

Szerelem? Csak lassan a testtel! 1. rész

Szerelem? Csak lassan a testtel! 2. rész

A világ mást hangsúlyoz és emiatt elbizonytalanodtál? Ne hagyd magad! Őrizd a kincsed!

Válaszd a teljes tisztaságot!

Azt hiszed, hogy ez a fajta kitartó várakozás csak a mesékben létezik? Akkor ezeket a cikkeket feltétlen olvasd még el!

“Egy csók és más semmi? … Az én történetem”

Interjú 10 szűzzel

A BellaGirl Valentin-napi extra tanácsa: ha már volt fiú, aki elcsavarta a fejed, akkor se búslakodj! Istennél mindig van lehetőség az újrakezdésre! Tárd ki neki a szívedet és ígérd meg magadnak, hogy ezentúl értékesnek és becsesnek fogod látni tested-lelked, hiszen ne feledd, hatalmas kincs vagy, egyedülállóan megalkotott és csodálatos virágszál!

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: