Valentin napi pályázat

Kedves Olvasóink!

A közelgő Valentin-naphoz kapcsolódóan szeretnénk egy kisebb pályázatot hirdetni Nektek, más formában, mint ahogy eddig megszokhattátok tőlünk.

Mi jut eszedbe, ha ezt a kifejezést hallod: „randevún Istennel”? Nemrég, az előző pályázatunk nyertes írásában Szilvi fogalmazta meg az alábbi gondolatokat:

„Senki sincs, aki Nála jobban szeret. Senki sincs, aki Nála jobban törődik velünk. Senki sincs, aki Nála különbül meghallgat vagy támogat. Igazából, ha belegondolunk, Isten Maga a nagybetűs SZERELEM. A nagy Ő.”

Milyen lehet Vele egy randi, egy bensőséges találkozás? Vagy volt már olyan különleges élményed, amit bár szívesen átéltél volna már a barátoddal, de csak Istennel kettesben lehettél ott? Ha igen, akkor írj nekünk róla
pár gondolatot összefüggő mondatokban (tényleg csak 4-5 mondat)
vagy csak szavakat, kifejezéseket, ami eszedbe jut (20-25 szó maximum)
és szerkessz belőle szófelhőt. Válassz olyan formát, ami kapcsolódik a Valentin-naphoz (virág, szív stb.) 😊

Mi az a szófelhő? A mellékelt képen is láthatjátok, ha esetleg nem ismernétek, de szerintem ebben a modern világban már valószínűleg sokaknak ismerős lehet. Az alábbi szófelhő magával a szófelhővel kapcsolatos szavakat tartalmazza.
Ha nem szeretsz olyan hosszú szöveget megfogalmazni, de a kreatív dolgokat annál inkább, akkor ez a felhívás Neked szól! Engedd szabadon a fantáziádat!

Határidő: 2021. 02. 19. péntek

Nyeremény: A nyertes szófelhőt megosszuk Napi bátorítóként a Facebook-oldalunkon, és postázunk neki egy-egy példányt a 4-5. számból. 😊

Várjuk alkotásaitokat szeretettel a hello@bellagirlmagazin.hu email címre!