Bella Girl írói pályázat

Gondolatok a Nagy Ő-ről
“Egy nap eljön értem egy jóképű herceg fehér lovon…”

Sok kislány, tinilány, nagylány álmodozik hasonlókról. Én magam is szívesen lettem volna mesebeli hercegnő, akiért eljön A Herceg. Később, tinikorban, már kissé elszakadunk a meseszerű illúzióktól, de a számunkra minden szempontból tökéletes fiúval való idilli kapcsolatról alkotott elképzelés általában megmarad.

Te mit gondolsz, létezik az igazi? Tényleg van egy ember, akivel egymásnak vagytok teremtve? Ha igen, szerinted hogyan találhatjátok meg egymást? Hiszen több milliárd ember él a földön… No, de tegyük fel, hogy minden jól megy, és megismerkedsz a Nagy Ővel. Milyennek képzeld el? Szerinted fontos, hogy legyenek konkrét elvi vagy erkölcsi kritériumaink, vagy mindez lényegtelen, és csak az számít, hogy végre te is rózsaszín szemüvegen át lásd a világot a nagy szerelemtől? Neked személyesen vannak olyan vágyaid amelyekhez ragaszkodsz, és esetleg olyan dolgok, amikről egyáltalán nincs pontos elképzelésed? Kíváncsian várjuk gondolataitokat a témában!

Ha pedig már úgy érzed,hogy megtaláltad a másik feled, akivel le szeretnéd élni az életedet, akkor örömmel vennénk, ha megosztanád megismerkedésetek, egymásra találásotok történetét!

Írásaitokat 500-2500 karakter terjedelemben várjuk a hello@bellagirlmagazin.hu email címre!

A kiírásnak azonban még nincs vége, ugyanis ismertetem a nyereményeket, melyek a 3 legjobb írás beküldőjére várnak!

Az első helyezett pályázatot
megjelentetjük a következő nyomtatott lapszámban, továbbá elküldjük Ritter Ida: Nagyobb Ő * Értémozaik című könyvét, valamint egy Bella Girl-ajándékcsomagot is.

A második és harmadik helyezett pályázat
az online magazinban fog megjelenni, beküldőik szintén Bella Girl-ajándékcsomagban részesülnek.

Végül, de nem utolsósorban még egy fontos információ:
a pályázatok beküldési határideje 2020. december 6.

Szeretettel:
Tóth Renáta Anna
pályázati koordinátor

A pályázat támogatói:

keresztény ékszer