BellaGirl Csapat

Tóth-Surányi Nikoletta – BellaGirl főszerkesztő, alapítványi kurátor

Közgazdászként a szállodaiparban a Hunguest Hotels Központi Igazgatóság PR munkatársaként kezdtem a pályafutásomat, majd az Aquincum Hotel Budapest céges értékesítőjeként dolgoztam.

Az első két gyermekem megszületése és a hitre jutásom mind a magán-, mind a szakmai életemben teljes pálfordulást hozott. Az üzleti világ után a Bárka Alapítványnál marketing és termékmenedzserként nagy rálátást szereztem a nonprofit szervezetek működésére.

Egyre tudatosabban kerestem életem Isten szerinti célját, s rövid idő alatt a gyermekmisszióban és a magazinok világában találtam magam. Az Örömhír gyermeklapnak rovatvezető írójaként, az amerikai Hearts at Home szervezet magyarországi  Anyai Szívek hírlevelének  önkéntes fordítójaként, majd főszerkesztőként több éves szakmai tapasztalatot szereztem.

Marketing és termékmenedzserként résztvettem a Harmat Kiadó által megjelentetett CikCakk Gyermekmagazin elindításában.

Sikeresen elvégeztem a Centrál Médiaakadémia szerkesztői képzését, ahol a magazinkészítés elméleti és gyakorlati alapjait Magyarország legnépszerűbb női magazinjainak főszerkesztőitől és munkatársaitól  tanulhattam.

2015-ben a megszerzett tudással és az elhívásommal belevágtam az ausztrál  női keresztény missziós City Women szervezet mintájára az Igaz Női Értékekért Alapítvány létrehozásába. 2016 tavaszán útjára indult  hiánypótló kezdeményezésként a tinilányoknak és fiatal nőknek szóló online Bella Girl Magazin, melynek útját mint negyedik gyermekem terelgetem.

Tiniként én is megtapasztaltam a média által bemutatott sokszor eltorzult, hamis női kép testi és lelki fejlődésemre gyakorolt negatív hatásait. Érett keresztény nőként azonban megláttam annak a lehetőségét, hogy egy tiszta, igaz és örökérvényű értékeket közvetítő magazin tükröt tarthat a nők felé, mely radikális változást képes generálni egyéni is társadalmi szinten egyaránt.

Az alapítványi feladataim mellett férjemmel két jóképű kispasi és egy huncut kislány életét egyengetem.

2018 szeptemberétől a Pünkösdi Teológiai Főiskola hallgatója vagyok, ahol  posztgraduális tanulmányokat folytatok keresztény szemléletű coaching és vezetés szakon.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: