BellaGirl Csapat

Kovács Annamária – fordító, Facebook szerkesztő

Elsősorban az amerikai Girl Defined blog fordításokért és videók feliratozásáért felelek, továbbá a Bella Girl Magazin YouTube csatorna és Facebook oldalának a menedzselését végzem.

Keresztény nagycsaládban nőttem fel. A szüleim élő hite és az esténkénti családi áhítatok erős bizonyságként álltak előttünk, így abban az áldásban lehet részünk, hogy már mind az öten -„gyerekek”- megtértünk. A hitünk megingathatatlan alapja mindig a Biblia, Isten megkérdőjelezhetetlen szava volt. Ehhez mérünk hozzá mindent és ez alapján alakítottuk ki az értékrendünket. Budapesten tanulok, így a szorgalmi időszakban a Golgota Keresztény Gyülekezetbe járok. Fiatal koromtól kezdve fontos volt számomra, hogy a női létemet tudatosan éljem meg, megértve és elfogadva hogy Isten mire alkotott. Pár éve elhívásomnak érzem, hogy ezt a környezetem felé és ha lehet, minél több fiatal lány felé is közvetítsem, mert úgy látom, hogy a mai világban egyre zavarosabb a fiatalok saját magukról, nemi szerepekről, a párkapcsolatokról alkotott képe. Úgy látom a Bibliából, hogy nőkként a családbeli szerepünk mellett, a fiatalabb nők tanítása és elérése a feladatunk. Erre személyesen elhívást is érzek, amelyre nézve várom Isten vezetését, hogy megmutassa, hogy hol akar látni. A fentieket volt lehetőségem gyakorlatban is alkalmazni a Tóalmási Élet Szava táborban, ahol idén második alkalommal önkénteskedtem, mint szobavezető. Ilyenkor 14 tinédzser lány 2 szobavezetőre van bízva, hogy beszélgessenek velük, „kibontsák őket” és próbálják Isten felé fordítani a figyelmüket. Ez mindkét nyáron nagyszerű tapasztalat volt számomra, sok tapasztalattal gazdagodtam, rendkívül élveztem és pozitív visszajelzéseket kaptam a szolgálatommal kapcsolatban. Isten jó nyelvi érzékkel áldott meg, a német és főleg az angol tudásomat napi szinten, aktívan használom, folyamatosan fejlesztem.

Nagyon megörültem, amikor egy Facebook-os hirdetésből rátaláltam a BellaGirl magazinra és láttam, hogy elkezdtétek a GirlDefined csatorna videóinak feliratozását, én ugyanis már több mint egy éve követem őket, és rendkívül értékesnek tartom az üzenetüket.

Hálás vagyok, hogy a két nagy szenvedélyem; a két terület, – amiről éreztem, hogy Isten nem véletlenül tette fontossá számomra- most találkozik:a lányok felé történő érték közlés és az angol nyelv. Hálás vagyok, hogy egy ilyen magazin indulhatott el Magyarországon és, hogy én is az alapítványnál szolgálhatok!

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!