BellaGirl Csapat

Győrfy Anita – fordító, videó feliratozó

Férjemmel és 2 kisfiammal Dunakeszin élünk. 23 éve tértem még, még egyedülállóként. Sok mindent megéltem már Istennel, mélységeket és magasságokat is. 

Szülés előtt multiknál dolgoztam, de most már teljes állásban gyereket nevelek, amit borzasztóan élvezek, és egy csodálatos lehetőségnek tartok.

A Budapesti Autonom gyülekezetbe járunk, azelőtt Golgotások voltunk. Megtérésemkor pedig a pasaréti református gyülekezet tagja voltam. 

Fontosnak tartom, hogy elérjük a fiatalokat, köztük a lányokat és ebben a magazin azt hiszem egy nagyon jó lehetőség. Én a videó feliratozásban vállaltam szerepet.  

Bár én inkább a személyes beszélgetések és kapcsolatok híve vagyok, tudom, hogy egy online magazin is sokat segít abban, hogy Isteni értékeket közvetítsük a világnak.

Ami leginkább a szívemen van, mint szolgálat,az a lelki gondozás. Tapasztalataim szerint nagyon sok a beteg keresztény ember, téves önképpel és Istenképpel. Sok a múltban szerzett sérülés, a begyógyulatlan seb. Személyes tapasztalatból tudom, hogy Isten gyógyító, szabadító és szerető Isten, aki teljesen helyre akarja állítani az embert.  Ebben szeretnék az Ő munkatársa lenni.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: