BellaGirl Csapat

Gyémánt Tímea – BellaGirl író

29 éves vagyok, jelenleg szállodairecepciósként dolgozom, amit nagyon szeretek, mert szívesen ismerkedek emberekkel a világ különböző pontjairól. A színes kultúrák a munkahelyemre jönnek, így ki se kell tennem a lábam, hogy számomra idegen szokásokkal, hagyományokkal találkozhassanak. Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni nekik, és a problémákat minél hatékonyabban megoldani.

Budapesten tanultam, közgazdászként végeztem turizmus-vendéglátás szakon. Ezt az irányt a munka világában is közel érzem magamhoz, de nyitott vagyok más területek kipróbálására is.

Mivel mindig is szerettem olvasni és fogalmazni, és szívemen viselem mások életét, ezért mikor megtaláltam a Bella Girl Magazin oldalát, nagyon megörültem, hogy részese lehetek ennek a szuper csapatnak!

Remélem, hogy cikkeim az olvasóknak hasznos, érdekes pillanatokat fognak adni, s ezáltal én is hozzájárulhatok, hogyaz igaz értékek egyre nagyobb jelentőséget kapjanak, melyek segítenek eligazodni a mindennapi élet izgalmas és kihívásokkal teli útjain.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: