BellaGirl Csapat

Fannygirl – BellaGirl író

Kiskorom óta tudom, hogy létezik valahol egy nagy Isten, aki jó és megteremtette a Földet. De ez a tudat nem sokat segített a tinédzserkori önutalátomon, az elveszettség, a szeretethiány csillapításán. Nagyon áldott vagyok, hiszen szerető családban nőttem fel, valami mégis hiányzott. Egy hosszabb formálódás után két évvel ezelőtt megértettem, 

 

hogy Isten akkor is szeret engem, ha nincs rajtam smink vagy esetleg pár plussz kilóval rendelkezem. Eljutott a szívemig, hogy Ő értékesnek, becsesnek és gyönyörűnek lát engem.

Hálás vagyok, hogy fél évvel ezelőtt „rám talált” egy facebook hirdetés formájában a BellaGirl. Azóta több cikkem is megjelent a magazinban és remélem, még sok további irománnyal szolgálhatok a lányok felé.

Leírhatatlan öröm számomra egykeként egy olyan hívő lányközösség tagja lenni, ahol eddig nem ismert elfogadással, támogatással és testvéri szeretettel találkoztam. Szeretném megmutatni a hozzám hasonló tiniknek, hogy létezik az insta-facebook tökéletesnek látszó világánál, a mosoly mögé bújtatott összetört szíveknél, a felületes szeretetnél valami (vagy Valaki) sokkal több. Valami sokkal mélyebb és igazibb. Isten szeretete és kegyelme.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: