Bella Lányok

Egyszer volt, hol nem volt…

A HERCEGNŐKÉPZŐT beharangozó, korábbi írásomban megígértem, hogy megosztom Veled a hercegnővé válásom történetét. A mai napon egy időutazásra hívlak! Repüljünk vissza az időben az 1980-as, 1990-es évekbe, majd a végállomás 2008 lesz!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki mindennél jobban vágyott a szeretetre és az elfogadásra. Azt hitte, hogy ha megpróbál másoknak, pontosabban mindenkinek megfelelni, akkor elnyeri az emberek szeretetét. Állandóan azon agyalt, hogyan tudna megfelelni a szüleinek, a rokonainak, a szomszédjainak, az óvónéniknek, a tanárainak, osztálytársaknak, barátainak… mindenkinek, akivel csak kapcsolatba került. Ezek az emberek persze mindig pontosan meg tudták mondani neki, vagy tudták éreztetni vele, hogy milyennek kellene lennie, hogyan kellene viselkednie. A kislány kitartó volt, mindent megtett, keményen küzdött az elfogadásért.

 Idővel felnőtt nővé cseperedett, és egyre jobban kinyílt előtte a világ.

Emellett viszont magányos volt, és boldogtalan.

Az érdeklődését felkeltették a népszerű ezoterikus szolgáltatások, mint a kineziológia, asztrológia, reinkarnációs szellemidézés, fekete-fehér mágia. Végtelen naivitása és kíváncsisága vezette ezeken az utakon. A sok-sok kutató munka ellenére úgy tűnt, hogy az igaz válaszok, és a megoldás helyett még több kérdése lett, sőt félelem költözött a szívébe. Ösztönösen érezte legeslegbelül, hogy valami nincs rendben, s nem adta fel, hogy tovább keresse a szeretetet és az elfogadást.

Történt egyszer, hogy egy olyan helyre toppant be, ahol végre azt érezte, ez most valami olyan különleges, amilyet még sehol nem tapasztalt. Bár mindenki idegen volt számára, mégis áthatotta őt a szeretetteljes és békés légkör, amire mindig is vágyott. És ennek átéléséért, megtapasztalásáért még csak tennie sem kellett semmit.

Hogy pontosan hol volt ez a hely, kik voltak azok az idegenek, s milyen válaszokat kapott 28 évesen a kérdéseire,  hamarosan kiderül a folytatásból! 🙂

Neked is van egy hasonló Történeted? Mesélj, írd meg bátran, kíváncsian várom! a hello@bellagirlmagazin.hu címre. A tárgyba kérlek ezt írd: AZ ÉN TÖRTÉNETEM

Szeretettel ölellek:

Nikoletta hercegnő 🙂

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: