Ajánló

Trendi vagy keresztény? Lehet mindkettő?

írta: Fannygirl

Mi nők, lányok, különösen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mit veszünk fel. Keresztényként tudatosabban megválogatjuk ruháinkat, hogy öltözködésünk is Istent dicsérje. De néha megtorpanunk, mikor az ékszerekre kerül sor. Milyen bizsu darabokat találunk legtöbbször a boltokban? Különlegeseket? Ritkán. Egyedit? Aligha. Kifejezőt? Evangéliumot hirdetőt? Talán hosszú keresések után rátalálnuk egy-egy ékszerre. Éppen ezért volt nagy öröm számomra, mikor néhány évvel ezelőtt megtaláltam a fórumot, ahol az evangélium ötvöződik az ékszerekkel. A következőkben szeretném nektek is elárulni, ami már nem is titok, hogy hol juthattok hozzá ilyen ékszerekhez, megismerhetitek készítésük menetét, egy tehetséges hölgyet, kinek művei Istent dicsérik, és lányait, akiket szintén megszólaltattunk az ékszerek kapcsán. Tartsatok velünk egy röpke utazásra a budapesti Erzsébet körúti béke szigetére. ( A cikk megjelenése óta a bolt új helyre költözött: Bp. VII. Dohány utca 80. Szerk.megjegyzés)

A boltba belépve nem csak Nagyné Jakab Kata a JK Keresztény Ajándékbolt vezetője és lányai, Emma és Eszter fogadott, hanem hihetetlenül nagy kreativitás és sokszínűség is, mely a számtalan gondos munkával és kézzel készített egyedi ajándéktárgyakban, ékszerekben jelent meg. Először Katát kérdeztem többek közt a boltról, az itt megvásárolható termékekről.

“Körülbelül fél évvel ezelőtt nyitottam meg a boltot, egy négyéves webáruházas múltra alapozva az ötlet megvalósítását. Leginkább az volt a célom, hogy a városban egyedüli keresztény ajándékboltként a vásárlóim többféle keresztény ajándékot is megtaláljanak egy helyen. Sok olyan keresztény boltot találtam, ahol ajándékokat is lehet vásárolni, de kifejezetten azt, amit mi nyújtunk, nem. Azt gondoltam a vásárlói visszajelzések alapján, hogy van igény arra, hogy ne csak a karácsonyi könyvvásáron tudjanak bevásárolni egy adott helyen nagyon sokféle terméket, hanem legyen egy klasszikus ajándékbolt is valahol a városban.”

A teljes cikk a nyomtatott Bella Girl Magazinunk második, téli számában olvasható. IDE kattintva a nyomtatott magazin előfizethető és a korábbi lapszám megrendelhető.

 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: