Ajánló

Táncos Flashmob – UptoFaith – Május 24.

UPTOFAITH DANCE 2017: WE CHOOSE FAMILY
írta: Margó

Szeretsz táncolni? Szívesen részt veszel flashmob-okon? Akkor neked ajánljuk ezt a rendezvényt! Már nincs sok idő, úgyhogy jelentkezz mihamarabb! Tánccipőt fel!

Az idén ismét megrendezésre kerül a 2010-ben és 2011-ben nagy sikerrel megvalósított táncos megmozdulás.

Csatlakozz te is a 2017 UptoFaith flashmob akcióhoz,
melyben már egy „FAMILY” felirat feltartásával is részt vehetsz!

Az idei projekt fókuszában a korunkban igen nagy támadásnak kitett, természetes családmodell védelme áll. Céljuk, hogy a világ minél több pontján felszólaljunk e nemes cél érdekében, minél kreatív és látványosabb módon, ezzel is hatást gyakorolva a világra! Légy Te is részese ennek a globális megmozdulásnak!

LEGKÖZELEBBI PRÓBÁK: Május 14. (vasárnap) 10:00-12:00; Május 19. (péntek) 16:30-18:00.

FŐPRÓBA: Május 20. (szombat) 12:00-16:00  – próba a vidékiekkel együtt

Helyszín: Hit Park, Labdacsarnok, 1103 Budapest, Gyömrői út 69.

Gyertek, s rakjátok ki a „FAMILY” szót az ország minél több pontján, minél látványosabban! Ezt a szót kirakhatjátok emberekből, vagy a pólótokra egy-egy betűt írva! Akár zászlót kifeszítve, baseball sapkákkal, lufikkal, trambulinokon, a földre feküdve, táblákkal stb…

Megcsinálhatjátok csak magát a feliratot, de ha ennél is többre vágytok, akkor készült egy koreográfia, melynek akár kisebb-nagyobb, vagy akár teljes részét is velünk táncolhatjátok 2017. május 24-én. Amennyiben részt vennél ebben, részvételi szándékodat a következő oldalon jelezd:

JELENTKEZÉS

Hasonlóan a 2010-es és 2011-es akcióhoz, lehet csatlakozni a budapestiekhez, amely a Nemzetközi Családvédő Konferencia első napján, május 24-én szerdán, késő délután, ezúttal is a Hősök terén kerül megrendezésre.

Az akciót megcsinálhatjátok helyi szinten is a városotok híres nevezetességei előtt, egy parkban, hajón, akár nemzeti öltözetben, illetve minél színesebben. A határ a csillagos ég!

A végső cél, hogy eme nemes ügy mellett felszólalókról egy klip készüljön. Ezért kérjük, hogy az eseményt megörökítő videóitokat töltsétek fel az általatok kedvelt közösségi oldalra (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, stb…), a #uptofaith2017 hashtaggel ellátva, vagy küldjétek el a UptoFaith szervezőcsapatának.

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: