Ajánló

Mozogj télen is!

téli sportok

Sokan vagyunk úgy, hogy kevesebbet sportolunk a sötét téli hónapokban. Pedig a szervezetünknek most is igénye van az aktív életmódra, hiszen a vele járó sok-sok pozitív hatás ilyenkor is érvényesül.

Jó, de mit mozogjak? – Összeszedtem néhány ötletet:

Legkényelmesebb: a videó.

Elég hozzá egy számítógép vagy laptop, kényelmes ruházat, egy szivacs és már indulhat is az otthoni edzés! A videó-megosztó portálokon kedvünkre válogathatunk az erősítő, nyújtó, lazító gyakorlatok közül. Ha a videó bemelegítést, levezetést és a gyakorlatok kivitelezésére pontos utasításokat tartalmaz, akkor valószínűleg szakmailag igényes oldallal találkoztunk.

otthoni torna

Legbarátibb: séta, szánkózás és korcsolyázás a barátokkal.

Nem kell túl messzire menni itt sem, csak beszélj össze néhány barátoddal, öltözzetek fel jó melegen(!) és irány a levegő! Ma már nagyon sok helyen üzemel műjégpálya, ahol általában felszerelést is lehet bérelni. Szánkózáshoz az időjárás segítségére is szükség van, de még összejöhet!

korcsolyázni

Legbiztosabb: a közeli fitneszterem.

Ha veszel egy bérletet és bejelentkezel a csoportos órákra, akkor nincs mese: menni kell. Utána persze örülsz a jó döntésednek, hiszen oktató segítségével, társaságban átmozgatni magadat szuper érzés!

fitness, aerobik

 Hajrá! 😉

írta: Szabó Gyöngyvér

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: