Ajánló

Ez az a Nap – 2017

Ez az a Nap - 2017
írta: Margó

Szeretsz koncertekre menni? Szeretnél jó, értékes, dicsőítő zenéket hallgatni a Youtube-on kívül is? Neked ajánljuk az Ez az a Nap! rendezvényt, ahol 2017-ben a TŰZ a mottó.

2017-ben május 27-e lesz az a nap, amikor várnak benneteket a Budapest Sportarénába, hogy együtt menjetek Isten elé és egy szívvel áldjátok Őt.

Gyere és legyél részese az ország legnagyobb keresztény megmozdulásának, ahol megerősödhetsz hitedben, épülhetsz mások szolgálata által, Isten válaszolhat imáidra, új kijelentéseket kaphatsz és megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik hitben a testvéreid. Bátorítunk, hogy hívd el azokat az ismerőseidet és barátaidat, akik felé szolgálsz. Hisszük, hogy azon a napon, Isten jelenlétében az ő életük is örökre megváltozhat.

Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

Az Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kíváncsi az elmúlt 17 évben. A felekezetközi rendezvényre várják mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír, megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

Ez az a Nap 2017 – Katt ide!

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: