Ajánló

Csillagpont 2017

Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó 2017
írta: Margó

A Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó több ezer fiatalt vonzott már eddig is. Többet kínál, mint egy egyszerű fesztivál: lelki alkalom, ahol a fiatalok feltöltődhetnek. Találkozási pont is, ahol a résztvevők együtt gondolkodhatnak a világról, közös értékeikről és Istenről.

Elindult a 2017-es Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó új honlapja és ezzel együtt a résztvevők számára a regisztráció is.

Több ezer fiatal, 800 gyülekezet, 600 önkéntes, 180 program

A legnagyobb református ifjúsági rendezvényt idén július 25. és 29. között Debrecenben rendezik meg.

Jelentkeztél már az idei Csillagpontra?
Ha még nem, akkor ne várj tovább, regisztrálj még ma, hiszen a találkozó nemcsak egy nagyszerű nyári program, hanem alkalom a feltöltődésre is. A lelki és kulturális programokon túl idén olyan fellépőkkel is találkozhatsz, mint a Margaret Island vagy Hanne de Vries.

Az idei mottó:
Re:formálj!

A Csillagpont tematikus találkozó, amelynek témája alkalmanként változó. A reformáció kezdetének 500., valamint a magyar reformátusság születésének 450. évfordulóján a Csillagpont központi gondolata a reformáció lesz.

Milyen változást hozott Jézus? Mi változott a reformációval? Mi változhat velünk?
Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kereshetnek válaszokat a találkozó résztvevői.

A Csillagpont különlegessége, hogy – szemben más fesztiválokkal – önkéntes fiatalok szervezik. Ahhoz, hogy létrejöjjön a találkozó, mintegy 600 fiatal közel kétéves munkájára, ötleteire, odafigyelésére és odaszánására van szükség.

Az önkéntes segítők jelentkezése még nem zárult le, ha szeretnél bekapcsolódni a találkozó szervezésébe és lebonyolításába, várnak a csapatba!

Jelentkezni a találkozó honlapján lehet.

Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó 2017

 

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: