Ajánló

CHRISTEENS 2K17 évnyitó

CHRISTEENS 2K17 ÉVNYITÓ

A tél utolsó hónapjában már a tavaszra készülünk. Ehhez nyújt segítséget a Christeens, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Tinédzser Missziója…ha szeretnéd a tél utolsó hétvégéjét dinamikusan…lendületesen…mozgalmasan…vidáman és lelkesen megélni.

Helló-helló!

Most, hogy nagy hidegek vannak hetek óta, jég borítja az utakat, a járdákat, még kimozdulni is nehezebb… inkább bent gubbasztasz a meleg lakásban és jobb híján nézed a közösségi oldalakat… néha kedvelsz valamit, vagy épp posztolsz… ebből szeretnénk kimozdítani február utolsó hétvégéjén, hogy gyere el és legyél együtt 200 korodbeli fiatallal, akik szeretik Istent és szeretnének Hozzá közelebb kerülni!

Az idei évben az igazi “posztolók” az apostolok életébe fogunk kicsit betekinteni. Ezen a hétvégén az Apostolok Cselekedetei 1-2 fejezetével fogunk foglalkozni. Hogyan töltekeztek be Szent Szellemmel és ez a találkozás milyen hatással volt az életükre, no meg a körülöttük élőkére. Emellett persze lesz dicsőítés, szemináriumok, sport, GameZone és jóbarátok…

Ki ne hagyd!
Mi már nagyon készülünk arra, hogy találkozzunk VELED! 

christeens.hu/evszakzaro/

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: