Ajánló

Bella Girl KÖNYVAJÁNLÓ: A női lélek gyógyulása

Kérdéseid vannak az élettel kapcsolatban? Sebek értek? Vigasztalásra vágysz? Feldolgozatlan emlékeid vannak a múltadból? A gyógyulás útját keresed? Hadd javasoljak neked egy csodálatos könyvet, amely segíthet elindulni ezen az úton! Joyce Meyer fantasztikus bibliatanító, aki a legborzalmasabb élményeket is sikeresen fel tudta dolgozni Isten segítségével, és erről számos bestseller könyvet is írt! A női lélek gyógyulása az egyik kedvencem tőle, mert célzottan közelíti meg a lányok, nők belső harcait, nehézségeit és kérdéseit, válaszként a Bibliából vett idézetekkel és Isten ígéretével alátámasztva.

„Önmagam elutasításától eljutottam odáig, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Szeretem a saját társaságomat. Ma saját magammal ebédelek. Szeretek egész napokat önmagammal eltölteni. Azért imádkozom, hogy te is szeress magaddal lenni! Te is tanulj meg önmagad lenni, szeresd és értékeld magad, és érezd jól magad a bőrödben, mert te mindig te leszel! Mindannyian változunk, ahogy növekedünk, és egyre jobban hasonlítunk Krisztusra, de vannak dolgok, amiket el kell fogadnunk magunkkal kapcsolatban, még ha ezek nem is olyan dolgok, amelyeket mi választanánk magunknak.” (169. oldal)

Az írónő maga is éveken keresztül szexuális áldozat volt, és az ebből fakadó hamis önértékelést és kudarcot sokáig nem tudta helyesen kezelni. Istennek azonban semmi sem lehetetlen! Tőle új ruhát és fejdíszt kapunk, sőt, a múltunkat is fel akarja használni mások segítésére és iránymutatásra! Joyce Meyer erre tökéletes példa, aki engedelmességével és szeretetteljes szívével emberek ezreinek mutatja Isten gyógyító hatalmát konferenciákon, oktatásokon, könyveken és videókon keresztül.

(Magyarországon kiadja, az Immanuel Alapítvány Kiadója: az Immanuel Szószóró)

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: