Ajánló

Állati jó program az őszi szünetre

Másfél hónapja, hogy elkezdődött a suli, a mindennapos korai kelések, az év eleji felmérők, az extra különórák bizonyára a te energiaszintedet is lecsapolták. Jó lesz már rápihenni az iskolakezdés eseménydús időszakára! Ha már kialudtad magad, és egy szabadidős programra vágysz, akkor irány a Fővárosi Állat-és Növénykert!

A hosszú hétvége és az őszi szünet időszakában minden nap állatbemutatók, tréningek, látványetetések várják az érdeklődőket. A programok között szerepel a sörényes hangyászok, az óriásvidrák és a keák látványetetése, a koalák etetése és mérlegre tétele, az oroszlánfókák tréningje, az Állatok akcióban című állatbemutató és még számos érdekesség. A

Október 29-től november 6-ig, vagyis szombattól jövő vasárnapig a 14 éven aluli gyerekek díjmentesen látogathatják a városligeti intézményt.

A programok mellett az állatkert külön felhívja a figyelmet a közelmúltban született kisállatokra, így az erszényből már kijáró szürke óriáskenguru kölykökre, a szurikáta kölykökre, illetve a kis pandákra és a sörényes hangyászokra, hiszen ez utóbbi két fajnál is kölyök cseperedik éppen.

Érdekességként az Állatkert főterén már most látható az a másfél mázsás óriástök is, amelyet egy agárdi őstermelő ajándékozott a városligeti intézménynek. Nehogy kimaradjon a fotózás a programból!

Örülnénk, ha velünk is megosztanád a legizgalmasabb állatkerti élményedet!  A legjobb írásokat megjelentetjük az online Bella Girl Magazinban. 

Email, ahová küldheted a beszámolódat: hello@bellagirlmagazin.hu

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!

%d bloggers like this: