Ajánló

2023 nyári táborajánló sorozat 1.

Még Te sem döntötted el, hogy mit fogsz csinálni nyáron? Ha pedig már szülő vagy, akkor bizonyára azon töröd a fejed, hogy hol tudná hasznosan eltölteni gyermeked a nyarat. Jobbnál jobb táborok kínálnak tartalmas időtöltést a nyárra, lehetetlen lenne mindegyiket felsorolni. Nyári táborajánló sorozatunkban összegyűjtöttünk párat azok közül, amelyek garantált élményt fognak nyújtani számodra, vagy gyermeked számára. Ha hited építésére, mélyítésére, új barátok szerzésére és feltöltődésre vágysz, csak válassz egyet!

1. REFISZ Nyári Tábor 2023:
Szabadulj fel Istennel és az ország legjobb arcaival!

Időpont:2023. július 31. és augusztus 4.
Helyszín: Balatonszárszó
Korosztály: 13-25 év közti fiatalok.
A jelentkezéshez csak katt a linkre: bit.ly/refisztabor23

2. SPEAK OUT ANGOLTÁBOR 2023.


A nyár legbulisabb angol tábora!
Fejleszd az angol tudásodat amerikai fiatalokkal!
Szerezz életre szóló élményeket és barátságokat!
Időpont: 2023. július 9-15. és július 16-22.
Helyszín: Keszthely

Korosztály: 15-21 éves fiatalok.

Bővebb információ: https://speakout.hu/product/speak-out-2023-1-turnus/ https://speakout.hu/product/speak-out-2023-2-turnus/

3. Lelkes Napok 2023: A Lélek ereje

Egy lehetőség,hogy találkozz az élő Istennel, aki szeretetből megalkotott téged, hogy örökké boldogan élj Vele. A Szentlélek kiáradása által pedig te is megtapasztalhatod az Ő csodálatos erejét!

Időpont: 2023.július.03-08.
Helyszín: Vajta
Korosztály: 15-25 éves fiatalok.
Bővebb információ:  https://tinyurl.com/4escaakn
Jelenkezés: https://tinyurl.com/4dx68kmc

Bővebb információ: www.lelkesnapok.hu

4. Tini Lelkes Napok

Időpont: 2023.július 25-29.
Helyszín: Keszthely, VSZK Kollégium
Korosztály: 11-15 éves fiatalok

Idei táborra már beteltek a férőhelyek. Csak akkor van lehetőség jelentkezni, ha valaki visszamondja. Ha szeretnél felkerülni a várólistára, vagy további információt szeretnél, írj a tinilelkes@gmail.com címre!

Bővebb információ: www.lelkesnapok.hu

Hamarosan jelentkezünk a nyári táborajánló sorozatunk 2. részével, melyekben további jobbnál jobb táborozási lehetőségeket válogatunk össze Neked egy csokorba.

Ui: ha még nem voltál keresztény tinitáborban, akkor okvetlen el kell olvasnod Jessi életének legmeghatározóbb élményéről szóló interjúnkat, TÁBOR, AHOL OTTHON VAGYOK címmel. Kattints IDE

Neked is van egy emlékezetes nyári tábori élményed?! Akkor oszd meg velünk is, nevezz be az idei legújabb ÍRÓI PÁLYÁZATUNKRA, melyet 5 témákörben hirdettünk meg. Részletekért kattins IDE!

Mi a Te véleményed? Szólj hozzá! - Nagyon kíváncsiak vagyunk Rád is!